Червеното отново е супер моден хит за всеки сезон (+снимки)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Червеното е цвят на силата и на страстта. Червеният цвят е един от класическите, но не винаги се приема за моден хит. Тази година отново се завръща с пълна сила

Модата през 2019 г. ни връща към модата на 90-те години на 20 век.

червеното принцеса Даяна

Мегън Маркъл и  принцеса Даяна в червено и лилаво

Така са решили модните експерти.

Преди да купувате нови тоалети, прегледайте вашите ракли, гардероби и кашони. Дрехи с големи подплънки, с широки ръкави и буфони отново са хит тази година.

Вероятно ще намерите нещо, което продължава да ви става. Ако не на вас, то на вашите дъщери.Когато стане дума за модата на 90-те години, не можем да не си спомним за принцеса Даяна. Тя беше живата модна икона, а сега се превърна във вечната модна икона.

От нейните тоалети можете да почерпите вдъхновение какво да обличате сега.

червеното принцеса Даяна

Червен костюм с черни обувки и с черна чанта

По-малката снаха на принцеса Даяна херцогиня Мегън реши да ни напомни за една от интересните модни идеи на своята свекърва.

Принцесата имаше няколко тоалета, в които съчета червено и лилаво. Вчера принц Хари и херцогиня Мегън бяха на посещение в Биркънхед. Бременната Мегън Маркъл облече лилава рокля с дълго червено палто и червени обувки с изключително висок ток. Но не избра червена чанта, а кафява.

червеното принцеса Даяна

Принцеса Даяна в червена лятна рокля с бежови обувки и чанта

Принцеса Даяна обичаше да носи червени тоалети по всякакъв повод. Тя имаше дълги официални рокли, къси спортни рокли в червено. Делови костюми, летни рокли, ежедневни пуловери и тениски в червено.

червеното принцеса Даяна

Пола и обувки на рае с едноцветно червено сако

Принцеса Даяна съчетаваше червените тоалети с останалите аксесоари по различен начин. Един път носеше червен костюм с черни обувки и с черна чанта. Друг път червеното облекло комбинираше с бели обувки и бяла чанта или с бежови обувки и с бежова чанта.

червеното принцеса Даяна

Принцеса Даяна в костюм на червено и черно каре

Ако вашата фигура позволява, сложете подходящ колан, който добре се съчетава с цвета на чантата и на обувките.

Принцесата носеше костюми, рокли и палта на червено каре. Обичаше да облича червено сако с пола на рае или пък бяла рокля на червени точки.

Червеният цвят много добре се свързва с платове на цветя (флорални мотиви). Например, риза на цветя, рокля на цветя или сако на цветя върху едноцветна рокля.

 

 

 

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар