Червеното отново е супер моден хит за всеки сезон (+снимки)

0
440

Червеното е цвят на силата и на страстта. Червеният цвят е един от класическите, но не винаги се приема за моден хит. Тази година отново се завръща с пълна сила

Модата през 2019 г. ни връща към модата на 90-те години на 20 век.

червеното принцеса Даяна
Мегън Маркъл и  принцеса Даяна в червено и лилаво

Така са решили модните експерти.

Преди да купувате нови тоалети, прегледайте вашите ракли, гардероби и кашони. Дрехи с големи подплънки, с широки ръкави и буфони отново са хит тази година.

Вероятно ще намерите нещо, което продължава да ви става. Ако не на вас, то на вашите дъщери.



Когато стане дума за модата на 90-те години, не можем да не си спомним за принцеса Даяна. Тя беше живата модна икона, а сега се превърна във вечната модна икона.

От нейните тоалети можете да почерпите вдъхновение какво да обличате сега.

червеното принцеса Даяна
Червен костюм с черни обувки и с черна чанта

По-малката снаха на принцеса Даяна херцогиня Мегън реши да ни напомни за една от интересните модни идеи на своята свекърва.

Принцесата имаше няколко тоалета, в които съчета червено и лилаво. Вчера принц Хари и херцогиня Мегън бяха на посещение в Биркънхед. Бременната Мегън Маркъл облече лилава рокля с дълго червено палто и червени обувки с изключително висок ток. Но не избра червена чанта, а кафява.

червеното принцеса Даяна
Принцеса Даяна в червена лятна рокля с бежови обувки и чанта

Принцеса Даяна обичаше да носи червени тоалети по всякакъв повод. Тя имаше дълги официални рокли, къси спортни рокли в червено. Делови костюми, летни рокли, ежедневни пуловери и тениски в червено.

червеното принцеса Даяна
Пола и обувки на рае с едноцветно червено сако

Принцеса Даяна съчетаваше червените тоалети с останалите аксесоари по различен начин. Един път носеше червен костюм с черни обувки и с черна чанта. Друг път червеното облекло комбинираше с бели обувки и бяла чанта или с бежови обувки и с бежова чанта.

червеното принцеса Даяна
Принцеса Даяна в костюм на червено и черно каре

Ако вашата фигура позволява, сложете подходящ колан, който добре се съчетава с цвета на чантата и на обувките.

Принцесата носеше костюми, рокли и палта на червено каре. Обичаше да облича червено сако с пола на рае или пък бяла рокля на червени точки.

Червеният цвят много добре се свързва с платове на цветя (флорални мотиви). Например, риза на цветя, рокля на цветя или сако на цветя върху едноцветна рокля.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.