Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се различават и по взаимоотношенията си с Камила!

0
571

Меган Маркъл е много близка с Камила Паркър, за разлика от другата принцеса!

Откакто Меган Маркъл влезе в кралската фамилия на Великобритания, сравненията между нея и Кейт Мидълтън не спират. Актрисата се изживява като човек от народа, тъй като няма синя кръв.

Меган Маркъл и Камила Паркър
Меган Маркъл е приятелка с Камила Паркър

Определено двете са много различни и това си личи по много неща в поведението им. Катрин например не може да понася Камила Паркър, докато Меган я обожава.

Последните информации сочат, че жената на принц Хари и мащехата му се разбират чудесно. Те често ходели заедно по магазините и дори си давали модни съвети една на друга.

Това няма как да не породи въпроса защо Кейт Мидълтън не получи същото отношение на съпругата на принц Чарлз, когато се омъжи за принц Уилям. Отговорът се корени в това, че семейството на Катрин е било близко с принцеса Даяна, която Камила ненавиждаше.



Добре известен факт е, че Чарлз правеше за смях Даяна, изневерявайки й с Камила, което продължи цели 15 години. Накрая бракът им се разпадна, Лейди Ди почина и първородният син на кралицата най-после се ожени за голямата си любов.

Камила Паркър обаче завинаги остана лошата в целия сценарий. И до днес на Острова обикновените хора не я харесват и я считат виновна за трагедията с Даяна.

Меган Маркъл определено не си прави услуга, сближавайки се с мащехата на съпруга си. Напротив, така само си вреди, но явно това не я интересува и тя харесва Камила, което обяснява факта, че вече са близки приятелки.

От едната страна имаме Даяна и Кейт, а от другата – Камила и Меган. Това не е война, тъй като не всичко са живи, но определено има роля в хорското одобрение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.