Това са трите зодии, притежаващи свръхестествени способности

1
1389

Те винаги успяват да разпознаят знаците на съдбата и да постигнат желания резултат

Може би на пръв поглед ви звучи доста невероятно, но е факт, че тези три зодии притежават свръхестествени способности.

зодии
Те винаги успяват да разпознаят знаците на съдбата и да постигнат желания резултат

Вероятно сте чували за хора, които са надарени с изключително силно астрално зрение или т.нар. трето око. То е в тясна връзка с шестата чакра. Третото око е разположено между веждите и над носа.

Тези хора могат не само да надникнат в бъдещето и в неземни светове, а и да контролират фините неща от живота.

Ето кои са късметлийските зодии, притежаващи свръхестествени способности:



Телец
Те имат силно развит усет, свързан с парите, както и с всичко, свързано с цифри и суми. За тях не е трудно да отгатнат печелившите цифри в дадена игра. Попради тази причина имат много добър бизнес нюх и са способни да „надушват“ добрите сделки отдалеч.

Обикновено действията им се основават на тяхната импулсивност, но въпреки това този факт не им пречи да разпознават правилно знаците на съдбата и да получат желания резултат. На практика тяхната интуиция никога не ги напуска. По този начин те могат да разполагат с доста богата информация за бъдещето.

Дева
Девите също се нареждат сред зодиите, притежаващи свръхестествени способности. Те обикновено подхождат доста философски към интуицията си и винаги залагат на научния подход. Не само събират, а и внимателно проследяват цялата нужна информация на нивото на подсъзнанието им. От всичката събрана информация, са способни да направят невероятни анализи и заключения.

Те усещат много силно емоциите и преживяванията на останалите хора. Дори не допускат малка грешка и могат да открият и най-незначителните промени в настроението на човека срещу тях. Те постоянно се доусъвършенстват, благодарение на развитата им памет, която им помага да трупат солидно количество информация.

С астралните си виждания могат да предскажат бъдещето или опасни събития. При все, че не могат да се намесят в действията на енергийно ниво, могат да предскажат това, което са видели. Цялата тази информация идва до тях под формата на хаотични снимки, които трябва да подредят.

Скорпион
Това е последната зодия от зодиака с добре развито интуитивно мислене, на което могат да разчитат изцяло. Именно благодарение на него успяват да разрешат със завидна лекота всички заобикалящи ги проблеми. Освен това те са сред малцината, които биват следвани от късмета си. Те обаче притежават рядката способност да привличат късмета и към други хора, а не само към себе си, пише jenata.blitz.bg.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Скорпион съм,но несполуката ми е спътница от както съм съзнателен човек.А в момента е много по-зле

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.