Пролетното равноденствие притежава магическа сила. Ето какво трябва да направите за щастие и късмет

0
349

Не пропускайте тази възможност

Мнозина са категорични, че пролетното равноденствие, е един от най-магичните дни в годината.

пролетното равноденствие
Не пропускайте тази възможност

Всеизвестен е фактът, че след пролетното равноденствие, светлата част на деня нараства. Това е и една от причините, поради които нашите предци, са придавали особено значение на този ден. Освен това те са вярвали, че ако се спазват някои правила на този ден, ще се привлече щастие, късмет и благополучие за цяла година.

Пролетното равноденствие е времето, в което денят е равен на нощта. Смята се, че в нощта на пролетното равноденствие се сънуват пророчески сънища. Вярва се още, че желанията, които сте си намислили в този ден, задължително ще се сбъднат. Затова би било добре, ако успеете през този ден да сте изпълнени с чисти и положителни мисли.

Това е и един от дните, в които се обновява енергията на Вселената. Разбира се не е единственият ден, в който се случва това обновяване на енергията, но пък за сметка на това, е денят, в който то е най-силно изразено. Това е време за подем и въодушевление, време на динамика и сбъднати мечти.



Пролетното равноденствие е на 20 март. Това е и денят, в който се отбелязва международният ден на астрологията. Астролозите също са на мнение, че този ден от годината е много по-специален от всички останали, защото могат да се случат невероятни чудеса.

Ето какво е нужно да направите, за да привлечете късмета, благоденствието и щастието на ваша страна:

Мислете позитивно
Направете лесен психологически ритуал, ако имате мисли, които не ви дават мира. Благодарение на него ще настроите мислите си позитивно. Това, което трябва да направите, е да запишете притесненията си върху лист хартия. След това го изгорете, а пепелта от него, изхвърлете някъде, за да може вятъра да го отнесе. Вземете си душ.

Избавете се от ненужното
Изчистете пространството си, за да направите място на новите красоти, които ще влязат в живота ви. Ако имате твърде много дрехи за изхвърляне и ви е жал да ги пуснете в коша, можете да ги дарите на хора, които нямат вашите възможности и биха им се зарадвали.

Мечтайте
Както вече споменахме, този ден е натоварен с огромна сила. Поради тази причина, Вселената ще ви помогне да сбъднете желанията си и ще ви изпълни с положителни мисли. За целта си намислете повече от 9 желания и ги напишете върху лист хартия. След това ги прочетете на глас и скрийте листа на тайно място. Можете да бъдете сигурни, че в рамките на една година желанията ви ще станат реалност, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.