Астрологът Катерина Маврова разкрива тайните на човешката карма

0
1185

Катерина Маврова е астролог.  Тя се занимава с езотерична астрология вече 10 години. В предаването “Без формат” говори за човешката съдба и карма

Класическата астрология е позната на всеки от нас.

Катерина Маврова
Катерина Маврова

Според часа и датата на раждане се изследва местоположението на планетите.

От там става ясно с какви способности се е родил един човек. В каква насока ще се развива. Дали ще бъде богат или не. Дали ще има семейство и сполучлив брак, колко деца и други.

Езотеричната астрология излиза много извън рамките на тези битови проявления на човека.Една астрологична карта представлява кармата на човек в един живот.

Кармата е съвкупност от причинно-следствените връзки. Тези връзки се формират на база минали животи и действия.

Кармата може да бъде положителна – хората много да се обичат. Или негативна – да се мразят.

И за обичта, и за омразата си има причина в миналото.

Например, в един живот две сестри може много да се обичат или много да се мразят.

Ако се обичат е добре и никой няма да търси отговори на това. Но ако се мразят и ненавиждат, тогава трябва да се търси причинно-следствената връзка кога, къде и защо са се зародили някакви проблеми, които в този живот са ескалирали в негативни чувства.

Душите слизат на групи в един живот, за да могат заедно да отработват своите кармични проявления.

Най-лесният начин да осъзнаем, че имаме кармични отношения с някого е нашето отношение към него. То може да бъде силно положително (привличане) или силно негативно (отблъскване). Ако към един човек нямаме никакво конкретно отношение (изпитваме безразличие), значи той не е част от нашата кармичност.

В класическата астрология под Слънце се разбира характерът на човека (зодиакалният знак). В езотеричната астрология слънчевият знак е изключително важен. Той показва програмата на личността, която човек трябва да реализира в период от 33 години.

На 33-та година асцендентът започва да работи. Той показва, че човекът има душа. В класическата астрология асцендентът е по-скоро външният вид на човека и това как околните го възприемат.

Още непознати и интересни факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.