България не може да повярва: Ники Финта спаси националите от срамна загуба! (ВИДЕО)

0
415

България получи спасителен пояс от не кого да е, а от Ники Михайлов!

От няколко дни много български запалянковци са на бунт срещу треньора Петър Хубчев, който върна Ники Михайлов в националния отбор. Негодуванията станаха още по-големи, след като титулярът Пламен Илиев получи контузия и на вратата застана именно синът на президента на БФС.

Ники Михайлов
Ники Михайлов с добро завръщане за България

30-годишният страж с прякор Ники Финта обаче оправда доверието на своя селекционер. Той спаси България от срамна домакинска загуба от футболното джудже Черна гора.

Срещата се игра на стадион „Васил Левски“ и приключи само преди минути при резултат 1:1. Гостите бяха много близо до успеха, но той им избяга. Нашите също можеха да се поздравят с победата, ала това не се случи.

Резултатът бе открит в 50-тата мин. Тогава Стефан Могуша се измъкна от Божиков и Занев, след което с левия крак преодоля Ники Михайлов.



Малко по-късно гостите можеха да поведат с 2:0, но хубаво двойно подаване завърши с удар в аут.

Българският състав тръгна напред, но успя да изравни чак в 82-тата мин. Резервата Йовович фаулира друга резерва – Станислав Костов. Това се случи извън наказателното поле, но френският съдия се заблуди и отсъди дузпа за България. Тодор Неделев не трепна от бялата точка и изравни.

Последва щурм на нашия отбор. Резервата Мартин Минчев беше най-близо до гола, когато излезе сам срещу вратаря по дясното крило, но ударът му мина встрани от вратата.

Само секунди по-късно дойде и мигът на Ники Финта. Болжевич излезе срещу него от дълбочина, но стражът на „Левски“ спаси изстрела му.

Така България и Черна гора приключиха при 1:1 и си поделиха по 1 точка. По-късно тази вечер в нашата група играят Англия и Чехия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.