Заки заби нож в гърба на Тита: Унизи я брутално в ефира на Нова телевизия!

0
450

Заки срина Тита в ефир, волно или неволно!

Велизар Соколов – Заки някога беше ментор на Христина Христова – Тита. Тогава тя беше част от Sweet 16 в „Х Фактор“.

Заки и Тита
Заки посече Тита в ефир

Вчера той отново влезе в ролята на жури на младата певица. Това се случи по време на лайфа на „Като две капки вода“.

Заки уж похвали Тита, но излезе друго. Той й каза, че трябва да бъде адвокат, който между другото да се занимава с пеене.

Това прозвуча все едно Хриси трябва да използва таланта си само като хоби, тъй като не е чак толкова голям. Нещо, което я смути, защото със сигурност мнозина не разбраха защо Заки каза точно това.



Той би трябвало да харесва девойката като певица, защото я следи от 5 години, а и й беше ментор. Оказва се обаче, че за тези 5 години двамата изобщо не са поддържали връзка и не са никак близки.

Истината е, че Тита има голям талант, който е разгръщала неведнъж в ефир. Факт е обаче, че в „Х Фактор“ той не стигна да продължи сама и я сложиха в група.

В същата група беше и Гери-Никол, която днес е сред най-големите звезди у нас. Миналата година тя също участва в „Като две капки вода“.

Тогава Димитър Ковачев – Фънки няколко пъти я „посече“ заради пеенето. С протежето на Криско обаче това не се случва, защото рокаджията, който я познава от дете, когато й е бил жури в друго предаване, не спира да я хвали.

20-годишната едрогърда силистренска чаровница засега прави впечатление на скромно и земно девойче въпреки славата. Дано се запази все така!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.