Кой да очаква: Тита разкри, че има минало с Любо Киров!

0
486

Любо Киров е изиграл много важна роля в живота на Тита!

Тийн сензацията Христина Христова, известна повече като Тита, има интересно минало с поп певеца Любо Киров. Двамата се познават още откакто тя е била малко дете.

Тита и Любо
Тита и Любо Киров имат минало

Тогава момиченцето отишло с родителите си на участие на бившия вокалист на „ТЕ“. Детето било голям негов фен и някак успяло да се домогне до своя идол.

През цялата вечер Любо давал на Хриси микрофона и я включвал в репертоара си. Между тях се зародила енергия, тъй като тя била само част от публиката, но той я забелязал.

Накрая Любо попитам Тита насаме дали се занимава с музика. Тя му отвърнала с „не“, при което той отговорил, че трябва.



Веднага след това Христина изтичала при майка си и баща си и им споделила, че самият Любо Киров й казал, че трябва да пее. Това убедило родителите й да я запишат на уроци по пеене и останалото вече е история.

Както е известно, преди да стане Тита, певицата изгря в „Х Фактор„. Там талантът й бе потвърден, а в журито беше Любо Киров.

Снощи певецът отново й беше жури. Това се случи в „Като две капки вода“, където тя участва от около месец.

Във вчерашния ден Тита влезе в образа на Паша Христова. Тя изпълни емблематичната „Повей, повей“.

След като го стори, сподели за случката си с Любо. При което той на два пъти стана да я прегърне, защото видимо се трогна от думите й. Все пак не всеки ден една звезда му казва, че дължи всичко на него.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.