Кой да очаква: Тита разкри, че има минало с Любо Киров!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Любо Киров е изиграл много важна роля в живота на Тита!

Тийн сензацията Христина Христова, известна повече като Тита, има интересно минало с поп певеца Любо Киров. Двамата се познават още откакто тя е била малко дете.

Тита и Любо

Тита и Любо Киров имат минало

Тогава момиченцето отишло с родителите си на участие на бившия вокалист на “ТЕ”. Детето било голям негов фен и някак успяло да се домогне до своя идол.

През цялата вечер Любо давал на Хриси микрофона и я включвал в репертоара си. Между тях се зародила енергия, тъй като тя била само част от публиката, но той я забелязал.

Накрая Любо попитам Тита насаме дали се занимава с музика. Тя му отвърнала с “не”, при което той отговорил, че трябва.Веднага след това Христина изтичала при майка си и баща си и им споделила, че самият Любо Киров й казал, че трябва да пее. Това убедило родителите й да я запишат на уроци по пеене и останалото вече е история.

Както е известно, преди да стане Тита, певицата изгря в “Х Фактор“. Там талантът й бе потвърден, а в журито беше Любо Киров.

Снощи певецът отново й беше жури. Това се случи в “Като две капки вода”, където тя участва от около месец.

Във вчерашния ден Тита влезе в образа на Паша Христова. Тя изпълни емблематичната “Повей, повей”.

След като го стори, сподели за случката си с Любо. При което той на два пъти стана да я прегърне, защото видимо се трогна от думите й. Все пак не всеки ден една звезда му казва, че дължи всичко на него.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар