Доказано е: Този плод-чудо убива раковите клетки!(Ефектът му е 10 000 пъти по-голям от химиотерапията)

0
522

Този плод лекува рак

Този плод-чудо лекува всичките проявления на страшната болест-рак. И това не е шега. Това е най-антиканцерогенният естествен продукт, който съществува в природата.

Но тези, които произвеждат и търгуват с лекарства не искат хората да го знаят, за да продават синтетичните си продукти. Скъпо и прескъпо…

плод
Този плод-чудо убива рака!, сн. Фейсбук

Гуанабана или плода от дървото гравиола е вълшебния продукт, който убива раковите клетки.

В Бразилия е известно под названието гравиола, като гуанабана е познато в Латинска Америка и на английски език се пише Soursop.



Дървото гуанабана е вечнозелено и обитава тропическите райони на Мексико, Куба, Колумбия, Бразилия, Перу, Еквадор и Венецуела.

Среща се и в някои части от Централна Азия и Африка.

Височината му достига от пет до седем метра, а плодът има яйцевидна форма и на външен вид наподобява зелена бодлива круша.

В узряло състояние цветът му е жълтеникъв, а теглото му варира от 3 до 5 кг. Вкусът му е характерен за цитросовите плодове, като се долавят леко пикантни нотки.

Растението е с доказано лечебно действие върху рак при всичките му форми, пише Брадва.бг.

Растението е широкоспектърен антибиотик, има антигъбични и антипаразитни свойства. Гуанабаната регулира кръвното налягане, действа като антидепресант, помага при стрес и нервни разстройства.

Освен това, плодът гуанабана се препоръчва при борба с редица други заболявания като остеопороза, хемороиди,  инфекция на пикочните пътища, херпе, проблеми с черния дроб, хипертония.

Повече от двадесет теста са направени от 1970 година насам.

Изследванията на учените са показали категорично, че екстрактът от този плод унищожава дванадесет вида рак, сред които този на дебелото черво, гърдата, простатата, белия дроб, панкреаса и други.

Плодът забавя раковите клетки 10 000 пъти по-ефективно от адриамицин (известно химиотерапевтично средство).

Уникалното е, че при приемът му се унищожават само раковите клетки, а здравите не се засягат.

Резултатите от изследванията са документирани от Институт за медицински науки, L.L.C. 819 Н. Charles Street Baltimore, MD 1201.о

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.