Потрес! Мишо Шамара защити биячите цигани в Габрово (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

0
560

Габрово е на протест, но Мишо Шамара нападна протестиращите!

Бившата рап звезда Мишо Шамара изригна с ново скандално видео от Америка. Той живее там от 5 години, но не спира да следи случващото се в България, като го показва с клипчета на свои монолози.

Мишо Шамара
Мишо Шамара защити биячите от Габрово

Този път таксиметровият шофьор, какъвто е днес Мишо, взе отношение по наболелия проблем с побоя над магазинера в Габрово. Напук на всеобщото мнение, той застана плътно зад побойниците.

Шамара обвинява протестиращите в расизъм. Не били виновни циганите, които пребили продавача, а той бил виновен, защото започнал пръв конфликта.

Според бившия рапър, на едно от видеата се виждало как жертвата пръв посяга с глава и тогава изяжда бой от ромите. Това обаче е доста спорно и затова ви предлагаме видео от случката.



Ясно е обаче, че магазинерът става обект на удари в опит да защити едно момче, което е в конфликт с биячите. Жалко е обаче, че това момче и приятелите му не взимат отношение към боя, въпреки че те са причината за него. Това се вижда във видеото от магазина.

В момента в Габрово ври и кипи. Жителите на града са се надигнали в подкрепа на пребития продавач.

Мишо Шамара обаче счита това за расистко. Той неведнъж е заставал в подкрепа на малцинствата. Направи го и след побоя на циганите над командоса във Войводиново.

Като цяло Мишо изглежда озлобен срещу България, което най-вероятно е продиктувано от това, че той бе пропъден от родината, тъй като бизнесът му умря, както и славата му.

Сега Шамара живее със семейството си в Чикаго, където кара такси и заработва някой долар още като диджей.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.