От ООН обявиха нещо страшно: На Земята й остават само 12 години!

0
518

Глобалното затопляне много скоро ще стане необратим процес, предупреждават от ООН!

Световните лидери са длъжни да признаят, че трябва да се ускорят действията за борба с глобалното затопляне. Ако това не се случи в близките 12 години, процесът ще стане необратим.

Земята глобалното затопляне
Ужасяващи прогнози на Патрисия Еспиноса за Земята, свързани с глобалното затопляне

Това заяви Патрисия Еспиноса, изпълнителен секретар на Рамковата конвенция на ООН за изменение на климата, предаде БТА.

Тя твърди, че проблемът с глобалното затопляне е по-сериозен от това, което смятат хората. Затова е необходимо да се вземат спешни мерки, които да понижат температурите.

Нормалният климат предполага средна температура от 1,5 градуса по Целзий. В момента обаче тя е 2 градуса по Целзий, което е опасно.



Еспиноса предупреждава, че ако не се вземат мерки, след 12 години въглеродните емисии ще покачат нивата си значително, а това вече може да бъде началото на края.

По думите й излиза, че ако нещата вървят по начина, по който в момента и никой нехае какво се случва с климата, след 12 години вече ще е сигурно, че един ден глобалното затопляне ще унищожи Земята.

Разбира се, нито тя, нито който и да било не може да каже кога точно планетата ще изгори, но Патрисия твърди, че имаме само 12 години да предотвратим такъв край.

Глобалното затопляне един ден ще бъде в основата на липсата на много природни блага, което ще доведе до смъртта на много хора. Това твърдение се шири от години из медийното пространство, като дори някои пророчици си позволиха да го предскажат.

Дали именно така ще дойде краят на света, един ден човечеството ще разбере.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.