Истината боли: Но тези зодии я казват право в очите!

0
316

Тези зодии казват болезнената истина в очите

зодии
Тези зодии никога не лъжат

Представителите на тези зодии не лъжат. Има други, които предпочитат да не кажат истината, да излъжат красиво, но тези не са от тях.

Те не се нуждаят от фалшиви приятели или от фалш в отношенията си.

Такава зодия е Рак. Това са много прями хора. Няма да ви излъжат, нищо ще позволят да направете една и съща грешка няколко пъти.

Раците ще ви разкритикуват, за да си извадите поуката.На тях може да разчитате и в най-трудните моменти. Те са прекрасни приятели, които е добре да имате в живота си.

Той обмисля внимателно с кого си струва да излиза. Не си губи времето с всеки.

Като любовници, родените под този зодиакален знак са много отдадени, но имат нужда да се чувстват сигурни и окуражавани.

Ракът е много спокоен, резервиран и въздържан, докато човекът, когото харесва, не го нарани по един или друг начин.

Вбесеният Рак има най-острият език и не се съобразява какви последствия оставят думите му.

Родените под знака на Лъв винаги ще ви предупреждават, ако сте тръгнали по грешен път.Лъвовете ще ви дадат мъдри съвети, ще се разкрият пред вас.

Те ще си кажат всички тайни, за да достигнете вие успеха,пише jenata.blitz.bg .

Те никога няма да ви излъжат и винаги ще ви дават ценен съвет.

Лъвът бързо решава дали харесва някого или не. Ако не ви харесва, няма нищо, което може да направите, за да промените отношението му.

Лъвът премълчава много неща и никога не би наранил някого умишлено. Само когато го атакуват се превръща в агресивен и отмъстителен звяр.

Друга честни представители сред зодиите е Козирог. Няма да заспят, ако сте излъгали или скрили истината. Те не прощават на такива хора.

Затова се пазят от неприятни ситуации и лъжливи хора.Козирозите първо ще ви кажат истината, а след това ще ви посъветват да коригирате поведението си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.