Тези предмети привличат болести, смърт и беднотия в дома ви

0
775

Със сигурност не бихте искали да си навлечете сериозни промени

 

предмети
Със сигурност не бихте искали да си навлечете сериозни промени

Добре е да сте наясно с онези предмети, които са токсични за дома ви и привличат като с магнит болести, смърт и беднотия.

Истината е, че трябва да се избавите по възможно най-бързия начин от тези предмети. Основната причина, поради която привличат неприятности и беди към дома ви, е лошата енергия, която се съдържа в тях.

Ето кои са тези предмети:

Счупени огледала
Счупеното огледало винаги се е смятало за изключително лош знак. Обикновено то е предвестник на смъртта на член от семейството или пък на тежка болест. Според специалистите това се дължи на факта, че в момента, в който счупите огледалото, от него започва да се освобождава отрицателната енергия, натрупвала се в продължение на години.



Именно това е причината за низа от неприятности, който обикновено следва счупеното огледало. Най-добре е да изхвърлите на мига счупеното огледало, за да се избавите от отрицателната енергия, която ще избълва то. Много е важно да не се оглеждате в счупените парчета, докато ги събирате, за да ги изхвърлите. В противен случай ще си навлечете сериозни неприятности.

Избавете се възможно най-бързо от тях

Изкуствени цветя
Не се препоръчва да държите изкуствени цветя в дома си, тъй като привличат болести и неприятности. Те символизират раздялата с близки хора и в този ред на мисли биха могли да предизвикат дори смъртта на много важен за вас човек. Това важи и за всички сухи и увехнали естествени цветя.

Стара метла
Още от древни времена метлата е сред вещите от първа необходимост във всеки дом. Предвид, че с нея се свързват много ритуали, тя трябва винаги да е в изряден вид. Когато вече не изглежда добре от честата употреба, е нужно да я изхвърлите, тъй като започва да привлича отрицателна енергия.

Снимки на починали роднини
Премахнете от всички видими места в дома ви снимките на вашите починали роднини. В противен случай те ще изиграят ролята на портал към отвъдния свят и ще ви донесат само неприятности.

Напукана посуда
Учените твърдят, че пукнатините по посудата нарушават енергията на храната и я превръщат в опасна за здравето. Колкото и да ви е любима дадена купа или чиния, ако тя е олющена или по нея има пукнатина, най-добре би било да я изхвърлите. Дори и да смятате, че някой от съдовете е символ на семейното ви щастие, то едва ли бихте искали да го задържите в дома си, ако знаете, че ще ви навлече сериозни проблеми. Единственото, което може да ви донесе, са раздори и неприятности, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.