Илиана Раева щастлива: След 32 години го срещнах отново!

0
456

Илиана Раева се радва на срещата си с един от своите шефове. Тя е била много близка с него преди време и сега отново двамата са се видели, за да си поговорят.

Президентът на БФХГ Илиана Раева винаги е залагала на приятелството като един от основните й козове в живота. Именно затова тя е щастлива от среши със стари приятели.

Илиана Раева и Васил Парушев
Илиана Раева с Васил Парушев, който означава много за нея

Такава е провела съвсем наскоро. Срещнала се е с Васил Парушев, който й е бил треньор в „Левски“. Освен него жената на Наско Сираков е разговаряла и с други двама свои близки приятели – легендарния гимнастик Йордан Йовчев и президента на БФГ Красимир Дунев.

Ето както сподели Илиана Раева в социалната мрежа по този повод:

„Прекрасни мигове с прекрасни хора!



Щастлива среща с любим мой шеф от състезателните ми години в “Левски” – Васил Парушев!❤️ Този младеж е на 78 години! Да е жив и здрав!

Какво чудо е животът… След толкова дълги години (32) срещаш човек, с който си бил всеки ден повече от 10 години, прегръдки, целувки, сладки приказки и спомени и ти разказва една случка от тези минали години, която изведнъж ти дава толкова ясни отговори за неща, за които си си блъскал главата дълго време… Ама, че среща! Даамм… няма случайни срещи в този живот.

Много интелигентен, можещ и достолепен мъж. Дълги години работи в САЩ. Фантастичен професионалист от онези, които отдавна изчезнаха от България.

Другите двама са ми не по-малки любимци – големият шампион Йордан Йовчев и президентът на БФГ Красимир Дунев!❤️“

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.