Проф. Генчо Начев: С този лек избягваме сърдечните проблеми и операции!(Виж уникалната рецепта)

0
1077

 

Проф. Генчо Начев е сред светилата на сърдечната хирургия

Проф. Генчо Начев даде уникална рецепта за здраво сърце, сн. Фейсбук

Проф. Генчо Начев предписва на своите пациенти уникална рецепта от народната медицина. С нея, твърди изтъкнатият и уважаван български сърдечен хирург, се намаляват сърдечните проблеми и операции.

Тази рецепта той научил от свой колега от клиниката в Бад Ойнхаузе. Винаги я препоръчва на свои пациенти, които имат сърдечно-съдови проблеми.

Не е тайна, че 60% или 60-65 хил. смъртни случаи на българите се дължат точно на тези сърдечно-съдови заболявания.

Това разкрива и статистиката на Дружеството на кардиолозите в България.



Общо взето такова е и положението в целия свят. Проблемът е глобален, а целта е цифрата да бъде намалена поне с 20-30% до 2020 година.

Според кардиолозите всяка смърт от сърдечно-съдови заболявания пред 65-годишна възраст е могла да бъде предотвратена.

Рецептата на проф. Начев се използва при следните заболявания. Когато има втвърдяване на кръвоносните съдове от старост или при висок холестерол.

И при друга ситуация-в кръвоносните съдове, които влизат и излизат от сърцето има натрупани шлаки.

Така през тях не може да протича необходимото количество кръв. Това води след себе си много патологии и здравословни проблеми.

Целебната рецепта отпушва кръвоносните съдове и предотвратява оперативната намеса. За рецептата са необходими 5 лимона и 30 обелени скилидки чесън.

Лимоните се измиват, чистят от семките и се нарязват на ситно с корите.

Скилидките се режат на 2 или 3 парчета. Всичко това се смила на блендера на каша и се залива с 1 литър студена вода. Слага се на котлона да заври.

След което оставяме сместа да изстине. После се прецежда през фина цедка или марля. Получената отвара слагаме в буркан с винт и прибираме в хладилника.

Лекарството се приема по 1 малка чашка 20-30 минути преди хранене на обяд и вечеря. Приемате го в продължение на 3 седмици. Когато свърши, правим нова доза.

После почивате 8 дни и пак повтаряте в продължение на 3 седмици. Ако искате да направите още един курс, повтаряте го на следващата година, съветва проф. Генчо Начев.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.