Жените от тези зодии се ползват от защитата на висшите сили

0
718

Всички вие сте истински късметлийки

 

зодии
Всички вие сте истински късметлийки

Тези зодии получават невидима защита от висшите сили още с раждането им.

Сякаш притежават някакъв щит, който държи злото далеч от тях. Едва ли има човек, който поне веднъж в живота си да не е изпадал в безнадеждна ситуация, от която изглежда, че няма изход.

И точно когато ви обземе отчаянието, се случва нещо неочаквано и проблемът се разрешава сякаш от само себе си.
Истината е, че дамите, родени под знака на тези зодии, получават невероятна защита от висшите сили.

Небесата винаги ги пазят и сякаш една невидима ръка всеки път им сочи правилния път, по който да тръгнат. Те усещат тази невидима защита още с появата си на бял свят. Те винаги успяват да се измъкнат дори и от най-безизходната ситуация, без да претърпят някакви загуби.



Само най-висшите сили са наясно с предназначението на тези дами, както и с техния кармичен път.

Ето кои са тези зодии, ползващи се от защитата на висшите сили:

Близнаци
Вероятно често пъти приятелките ви, ви наричат късметлийка и определено има защо. Късметът ви следва още от появата ви на бял свят. По някакъв неразбираем начин вие винаги успявате да сте на точното място в подходящото време. Освен това всички щастливи събития в живота ви са по стечение на щастлива случайност.

Вие винаги срещате правилните хора в живота си. Вероятно сте забелязали, че случайно попадате и на обява за мечтаната от вас работа. Казано с други думи, всеки път се озовавате с правилната информация в ръце и то в точното време. Всичко това не е случайно, а ви се случва благодарение на висшите сили, които бдят над вас.

Всяка ваша мечта се сбъдва на мига

Дева
Вие не сте от хората, които биха се отказали, колкото и трудна, и безнадеждна да изглежда ситуацията. Истината е, че в такива ситуации именно висшите сили ви помагат, подсказвайки ви правилния път

Благодарение на тях вие винаги знаете кога да замълчите и кога да пристъпите към действие. Способни сте дори в последния момент да смените „курса на движение“ и да избегнете опасността.

По отношение на работата, вие се радвате на огромен късмет и бърза кариера. Това се дължи до голяма степен и на факта, че сте надарени с огромна проницателност, нестихваща работоспособност и ясен ум. Всички тези ваши качества обаче, са умножени стократно от висшите сили. Сякаш ангел-хранител ви е обгърнал с крилете си и не ви позволява да допуснете грешка или да паднете.

Стрелец
Вие сте невероятни оптимистки и това е една от причините, поради които късметът ви обича, а висшите сили ви помагат. Който и да се изправи срещу вас, той ще започне да се усмихва, дори и против волята си. Вие просто си живеете живота, рядко се оплаквате и не спирате да благодарите на съдбата за всичко, което имате.

Вие получавате много по-лесно всичко, което пожелаете. Това се случва именно благодарение на висшите сили. Понякога дори нямате време да си помислите за нещо и то се сбъдва. Често пъти, без дори да подозирате, вие насочвате хората по правилния път, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.