Проф. Филипов за пътуването през времето (ВИДЕО)

0
476

Много хора се чудят дали пътуването във времето е реална възможност или е само плод на научната фантастика. Проф. Филипов и доц. Стоев разгадават тази мистерия

Както обясни  проф. Филипов, ясновидците умеят да казват какво се е случило в миналото и да предвиждат  какво ще се случи в бъдещето.

След като те могат да го направят, следователно времето и пространството не са пречка за движение напред и назад.

Всички знаем за съществуването на Бермудския триъгълник. Там са изчезнали много самолети и кораби.

filipov
Проф. Филипов говори за пътуването през времето

Какво се е случило с тях и с пътниците на борда? Пълна загадка.Или по-точно къде са отишли, след като са навлезли в  района на Бермудския триъгълник?

Дали попадайки във въпросната черна дупка, хората са загинали или преминавайки през нея са се озовали в някое друго измерение, в което продължават да живеят.

Пред науката има много сериозни предизвикателства за разгадаване.

Интересът към явления като пътуване във времето особено много вълнуват съвременния човек, защото той е ограничен в своята мобилност тук на Земята чрез гравитацията, а в същото време извънземните могат да летят с неограничена скорост и да преодоляват разстояния от светлинни години за кратко време.

Изгледайте разговора на журналиста Стойчо Керев с проф. Филипов и доц. Стоев, защото ще чуете изключително интересна нова информация.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.