Връзката с тези зодии ще ви съсипе до такава степен, че после трудно ще си стъпите отново на краката

0
804

Със сигурност няма да ви е лесно да живеете с тях

 

зодии
Със сигурност няма да ви е лесно да живеете с тях

Астролозите са категорични, че връзката с тези зодии ще ви съсипе до такава степен, че после ще ви е много трудно да се съвземете.

Ето с представителите на кои зодии трябва да сте много внимателни:

Овен
Това е една от общо четирите зодии, които определено няма да покрие представите ви за съпруг-мечта. Животът с тях е доста труден и меко казано непредвидим. Те искат всичко да се случва по техния начин. Точно така, както те си го представят. И най-малкото отклонение от това, ще се превърне в скандал.

При съжителството ви с този зодиакален знак, трябва да забравите за собствените си интереси и да живеете за неговите. Всички решения и покупки в тази връзка, ще бъдат взимани от тях. Те не са склонни на компромис, дори и в името на любимия си човек. Дори изборът на облекло, училище и бъдещата професия на детето ви, ще е негов. Наистина ли бихте искали да живеете по този начин?



Везни
Те са типичните везни. Ще претеглят много внимателно всичко, преди да вземат категорично решение, а това може да ви побърка. Те ще претеглят всички положителни и отрицателни страни на всяко нещо, дори покупката на микровълнова няма да е лесна.

Сигурни ли сте, че искате да си го причините?

Ако имате или планирате да имате отношения с представител от тази зодия, трябва да знаете, че ще ви е нужно много търпение. Те могат да се колебаят с месеци и в крайна сметка да не успеят да вземат решение. Това правило важи както за живота, така и за отношенията им. Трудно вземат решение за брак. Освен това не са грижовни нито към половинката си, нито към децата.

Скорпион
Той е от онези темпераментни зодии, които обичат да се къпят в комплименти и внимание. Около тях често се въртят други жени и те рядко остават верни на половинката си. Нравът им е доста експлозивен и изясняват отношенията си за всяка дреболия, което излиза от границите на нормалното.

Те са придирчиви, забелязват всеки един детайл и после гласно изразяват недоволството си. Езикът им е изключително остър и лесно могат да обидят някого.

Стрелец
Несъмнено Стрелецът не е сред най-добрите кандидати за ваш партньор. Той е доста непостоянен и непрестанно флиртува с други жени. Едва ли бихте искали да се подлагате всеки път на такова унижение. Те са женкари по природа. Обичат да си угаждат и да си живеят живота така, че на тях да им е добре.

Те могат да ви сервират в последния момент, че отиват на приятелско парти и дори няма да са измъчвани от угризения, че ви зарязват сама. Планирането на съвместна почивка е почти мисия невъзможна. Те могат да се откажат няколко минути, преди да се качат на самолета, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.