Дами, стойте далеч от мъжете от тези зодии!

0
667

Ако накрая има някой наранен, то със сигурност това ще сте вие

 

зодии
Ако накрая има някой наранен, то със сигурност това ще сте вие

Предвид факта, че дамите са изключително чувствителни, трябва наистина да подбират много внимателно мъже от кои зодии допускат в живота си.

Истината е, че мъжете от някои зодии мачкат безмилостно и не е изключено в крайна сметка вие да сте потърпевшите от това. Те ще ви прегазят като валяк стръкче трева и изобщо няма да им мигне окото от това.

Тук далеч не става въпрос за физическо насилие, а за емоционалния дискомфорт, който ще ви създаде грубото им отношение към вас. Достатъчно е постоянно да ви пренебрегва или пък да ви държи висок тон, за да рухнете. Със сигурност не бихте издържали дълго време на това издевателство.

Ето с мъжете от кои зодии трябва задължително да имате едно наум, ако имате взаимоотношения с тях:



Близнаци
По всяка вероятност е от зодията им, но е факт, че мъжете от тази зодия имат две лица. Повече от сигурни сме, че изобщо не бихте искали да се запознаете отблизо с едното от тях.
От една страна не можем да оспорим, че Близнаците, са много мили и грижовни мъже. За съжаление обаче милите им обноски и грижовността приключват в момента, в който успеят да ви спечелят.

Сигурни ли сте, че искате да имате връзка точно с такъв мъж?

Спечелят ли ви, нещата се променят коренно. От добрите им обноски и загрижеността няма да остане и помен дори. Всичко, което сте видели досега ще рухне като пясъчна кула под напора на морските вълни. В един момент мъжът, който стои пред вас ще се превърне в абсолютно непознат човек.

Забравете за милите жестове и доброто отношение. Казано с други думи, вие вече далеч няма да сте му толкова интересна, колкото сте му била в самото начало. Единственият начин да спечелите наистина сърцето му, е като не му се дадете лесно. В такъв случай имате шанс, макар и минимален, наистина да ви оцени.

Скорпион
Мъжете от този зодиакален знак също попадат в графата на мъжете от онези зодии, с които трябва много да внимавате. Най-добре би било да стоите далеч от тях. Това, което трябва да знаете е, че те са от мъжете, които никога не поемат инициативата в свои ръце. Вие ще сте тази, която мъкне тежките торби от супермаркета, организира почивката и се занимава с всичко останало.

Трябва също така да знаете, че Скорпионите не обичат властни жени. Ако надушат, че сте от тях, ще се измъкнат бързо, бързо от лапите ви. Освен всичко друго, те не са и романтични. Ако ви направят някаква изненада, то това ще е цяло чудо. Най-добре е да не свиквате, защото едва ли ще се повтори отново. Ако ли пък това се случи, със сигурност няма да е скоро, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.