Запознайте се с тъмните страни на всяка зодия (I част)

0
578

Хубавите и лошите страни на всеки човек, са едно неразривно цяло

 

зодия
Хубавите и лошите страни на всеки човек, са едно неразривно цяло

Едва ли някой има съмнение, че всяка зодия си има своите тъмни страни.

Всъщност тъмните страни на даден човек, не са нещо лошо – те са просто баланса между ин и ян енергията.

В следващите редове ще ви разкрием тъмната страна на всяка една зодия. Ето каква е тя:

Овен
Няма никакво съмнение, че огнената зодия Овен, е подвластна на своя огнен темперамент, ревност и нетърпеливост. Хората от този зодиакален знак може да са разстроени или пък доста импулсивни, когато не са в кондиция. Всеки един представител на този знак може да бъде страстен лидер, както и страстен боец.



Телец
На моменти представителите на тази зодия, са доста твърди и упорити. Те са истински представители на бика. Достатъчно е само за момент да си представите един бик – упорит, мощен, непоколебим, непоклатим. Хората от тази зодия, са изключително енергични и надеждни. За разлика от мнозина, те преследват неуморно целта, докато не я постигнат. Понякога е и доста инатлив, което на моменти представлява сериозна пречка в комуникацията му с околните.

Добрите и лошите черти на един човек, са като двете страни на една монета

Близнаци
Близнаците са типичните представители на двойствеността. Казано с други думи – те са двете страни на една монета. В един момент могат да са изключително креативни и социални, а в другия да се затворят в себе си и да бъдат завладени от тревожност. Предвид, че са въздушен знак, трябва да имате предвид, че са лишени от връзка със Земята. Той е постоянният „летец“. Също като пчеличките, можете да ги видите как прелитат от една връзка на друга, от една работа на друга и т.н. Казано с други думи, те са типичните представители на непостоянството.

Рак
Като типичен представител на водните знаци, Раците до известна степен живеят в емоционалната сфера на подводния свят. Освен това те са доста емоционални личности. За да добиете представа за емоциите на Рака си представете прилив на мощна вълна. Често пъти това е доста изтощително за тях и дори им причинява депресия. Тя пък на свой ред отблъсква хората от живота на Рака.

Лъв
Представителите на царствената зодия Лъв, са едни от най-буйните знаци в зодиака. Тъй като те са родени водачи, винаги се опитват да поемат царуването и да контролират ситуацията изцяло. Често пъти именно желанието за царуване и пълен контрол, води до проблеми с околните. Едва ли има някой, който изгаря от желание да бъде контролиран, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.