Изпитана рецепта на българския лечител Петър Димков за здраво сърце

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Много българи са запознати колко полезни за здравето са изпитаните рецепти на българския народен лечител Петър Димков

Народният лечител Петър Димков добре е познавал свойствата на различните билки, които растат у нас.

Рецептите на народния лечител Петър Димков продължават да вършат чудеса!

Рецептите на народния лечител Петър Димков продължават да вършат чудеса!

Затова твърдял, че за всяка болест има подходяща билка.

Сега ще научите една полезна рецепта, която народният лечител Петър Димков препоръчвал за лечение на болно сърце. Тя е против високо кръвно налягане, при проблеми с нервите.

Трябва да приготвите смес от 20 гр. тинкура от глог, 20 гр. тинктура от валериан, 1 гр. камфор, който е на прах, 15 гр. розова вода и 20 капки мента.


Всички съставки бъркате внимателно с малка дървена лъжица. Приемането става по следния начин. Вземате 1 бучка захар, върху която капвате с капкомер (пипетка) 20 капки от полученото течно лекарство. Обогатената с лековитата смес бучка захар се смуче, докато захарта се разтопи в устата. Дневно се приемат 3 бучки – по една, 20 минути преди да закусите, да обядвате и да вечеряте.

След като болният човек изяде лековитата бучка захар, 10 минути по-късно той трябва да изпие и 1 ч.ч. от една специална отвара.

За целта трябва да приготвите смес от 35 гр. босилек, 35 гр. ирландски лишей, 10 гр. цвят от бъз, 10 гр. маточина, 10 гр. мащерка, 10 гр. буков мъх и 10 гр. чубрица.

В 1/2 литър кипяща вода слагате 2 с.л. от сухата смес и 1 ч.л. ситно нарязани портокалови кори. Още 10 минути на слаб огън трябва да се варят всички съставки.

Когато отварата изстине, прецеждате я и я съхранявате в хладилника.

Ако някой от нашите читатели не е прилагал до този момент рецепта на българския лечител Петър Димков, трябва да знае следното. Особено е важно да спазвате точната доза на съставките, както и стриктно да изпълните технология на приготвяне. В противен случай няма да се получи желаният оздравителен резултат.

Следвайки мъдростта на българския лечител Петър Димков, ние трябва да се лекуваме предимно с билки. Те позволяват на тялото ни да оздравее без да увредим другите си органи.

Медицински е доказано и не е тайна, че ако имате болно сърце и вземате хапчета, вие може да закрепите състоянието и мускулатурата на самото сърце. Но ще увредите своя стомах, защото хапчетата се разтварят първо в него, преди тяхната субстанция да достигне чрез кръвта до болния орган.

След стомаха ще пострадат и бъбреците, защото чрез тях се извършва необходимата филтрация на кръвта. Затова билковите рецепти на българския лечител Петър Димков са изключително полезни!

 

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Comments are closed.