Забравете за разширените вени с този прост лек

0
811

Бабините рецепти действат безотказно

 

разширени вени
Бабините рецепти действат безотказно

Разширените вени са здравословен проблем, който засяга мнозина. За съжаление той не е от тези, които минават лесно.

Освен всичко друго, те са естетически проблем, който може да се отрази пагубно върху самочувствието ви. Разширените вени могат да се получат в резултат на редица причини.

Този проблем не може да бъде скрит, тъй като е ясно изразен върху краката. Освен това болката създава сериозен дискомфорт, който не може да бъде описан. Те могат да се появят в резултат на наднормено тегло, травми, кръвни съсиреци, бременност, застоял начин на живот и др.

Рецептата за лечение на разширени вени, която ще ви разкрием е от времето на нашите баби. За никого не е тайна, че преди години не във всяко село имаше аптека, а и към днешна дата ситуацията не е много по-различна. Поради тази причина хората са били принудени да се лекуват със средства от народната медицина.



Дори и да има аптека за никого не е тайна, че лекарствата са доста скъпи. Освен това по селата почти няма лекари и затова хората гледат да си помагат сами едни на други, разменяйки си рецепти и илачи от техните баби и дядовци.

Този бабин лек действа безотказно

Едно от нещата, които спасяват хората живеещи на село от разширени вени е фактът, че водят прост и здравословен начин на живот. Градските чеда обаче често пъти попадат под ударите на разширените вени, както и усложненията им като варикозна екзема.

Вероятно и вие сте от хората, които са пробвали какви ли не лекове и мазила. Със сигурност обаче тази рецепта ще подейства безотказно. Това домашно средство за лечение на разширени вени наистина е чудотворно.

Няма никакво съмнение, че ще останете изумени от резултата. Нужно е само да спазите точно рецептата и да бъдете последователни в прилагането й. Хората, доверили се на тази рецепта споделят, че са им били нужни шест седмици, за да се справят с проблема.

Ето какви продукти са ви нужни за направата на еликсира:
1 бебешки сапун
1 ч. ч. овче прясно мляко

Настържете на ситно сапуна и го добавете към млякото, което задължително трябва да е сурово. Консистенцията се постига на око – трябва да е гъста. Сложете сместа в подходящ съд (най-добре стъклен) и я приберете в хладилника.

Правете компреси с този еликсир върху засегнатите зони. Втривайте добре сместа. Правете тази процедура по три пъти на ден. Няма никакво съмнение, че не след дълго ще усетите значително облекчение на проблема, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.