Кралица Елизабет Втора си направи шега с туристи

0
700

Кралица Елизабет Втора се отличава с чудесно чувство за хумор. Дори сър Уинстън Чърчил го отбелязва. Ето и последната шега на монарха

Кралица Елизабет Втора притежава чудесно чувство за хумор

За нея разказва личният телохранител на кралицата Ричърд Грифин, който вече 30 години работи за кралското семейство.

И тази година кралица Елизабет Втора прекара своята ваканция в Шотландия. Тя притежава наследствен замък с 50 000 акра земя, придобит от нейните предци  в далечната 1852 г.

Кралицата излязла на разходка, придружена от своя телохранител. Времето било хладно. Монархът облякъл палто от туид. Кралицата сложила копринен шал на главата си. Докато се разхождали из градините на замъка Балморал, приближили група туристи от САЩ, писа metro.co.uk.

Не могли да познаят кралицата, облечена по този начин. Запитали възрастната жена дали не е срещала кралица Елизабет Втора. Кралицата съвсем сериозно отговорила, че не е. Но полицаят до нея е я срещал.



Туристите не разпознали кралица Елизабет Втора, облечена по този начин

Туристите отминали и продължили своята разходка. Въобще не разбрали с кого са разговаряли току-що.

А кралицата и Грифин се спогледали и се разсмели.

Шотландците по принцип също са хора, които обичат да се шегуват. Те имат различни забавни вицове. Някои от тях са издадени и на български език.

Преди две години кралица Елизабет Втора беше на посещение в Шотландия. Тя беше посрещната от шотландски военен полк. По традиция получи букет цветя.

Шотландският полк има талисман. Едно пони. То винаги присъства на важни паради и церемонии.

Докато минаваше край него, кралицата искаше да погали понито. То пък се опита да изяде букета й. Кралицата се разсмя и се наложи да крие цветята зад гърба си.

Забавното видео можете за изгледате ТУК.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.