ТИР скочи през мантинелата, джип от Гранична полиция се преобърна и се запали

0
406

Очевидци станали свидетели на тежката катастрофа с ТИР. Направили снимки и ги пуснали в социалните мрежи. По време на обход джип от Гранична полиция се преобърна и се запали

Ясно се вижда ТИР-ът през мантинелата Сн: dunavmost.com

В момента полицията разследва катастрофата с ТИР в Бяла, общ. Русе.

Свидетели видели как огромният ТИР се преметнал през крайпътната мантинела. Добре, че е спрял, защото наблизо има къщи. Ако мантинелата не е блокирала превозното средство, можеше да нанесе щети на сградите.

За момента не се споменава за пострадали хора, писа dunavmost.com.

Снощи стана много тежка катастрофа на пътя между пловдивските села Чернозем и Калояново.



БМВ и джип „Мицубуши“ се удрят. Заключението на разследващите звучи по следния начин. Джипът е пътувал от Пловдив за Карлово по главния път.

Искал да изпревари колите пред него. В момента, в който предприема маневрата, водачът вижда, че насреща наближават други превозни средства. Той прави друга маневра, за да се върне обратно на старото си място. Там обаче е застанало едно БМВ. Джипът се удря в него.

Поради високата скорост на движение, и двете превозни средства са намачкани до неузнаваемост.

Джипът е на фирма от с. Пеничери. Негов водач е мъж на 39 години от Пловдив. БМВ-то е управлявано от 25-годишен водач от с. Дъбене.

Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.  За щастие те не са ранени.

Преди два дни гранични полицаи извършват служебен обход по границата на България с Турция до Малко Търново. Джипът се преобръща, а след това се запалил.

Граничните полицаи извадили огромен успех. Те успели да се измъкнат от колата преди да се запали. Затова не са пострадали, съобщи БНР.

Образувано е досъдебно производство. Разследването все още не е приключило.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.