Нов тежък удар за Даниел Петканов

0
407

Двамата започват да снимат авто-мото поредица

Напоследък сякаш Даниел Петканов привлича неприятните събития към себе си като магнит.

Откровената безразсъдност на Даниел Петканов успя да му донесе доста сериозни наранявания по тялото преди броени дни. Като капак на всичко това, той бил принуден да понесе и доста тежък скандал от съпругата му Александра Петканова.

Даниел Петканов
Двамата започват да снимат авто-мото поредица

Красавицата, която редовно нагорещява мрежата в оскъдно облекло, този път направо изпушила от бяс. До това й състояние се стигнало заради постъпката на Лудия репортер. Алекс му вдигнала такъв луд скандал, че стигнал до ушите на всички съседи на звездната двойка, пише „Хотарена“.

Нежната половинка на Даниел била бясна заради факта, че той дори не е бил с иначе задължителната предпазна екипировка, докато карал мотора. Припомняме, че за това си прегрешение, той сам призна в социалните мрежи. Разбира се понесе и серия от упреци от страна на приятелите си.



„Много безотговорно! Имаш семейство, помисли!“, „Поне екипировка сложете. Представям си моят съпруг да направи това…“, гласят само част от коментарите на феновете в профила му.
На свой ред пък инфлуенсърът заявява: „Важното е, че съм жив! Взех си поука“. Почти е сигурно, че в скоро време няма да видим Даниел Петканов на кросов мотор… без нужната екипировка.

„От кръвта не се вижда, но ми прозира костта. Изглежда като нищо, но наболява“, откровеничи той.
Припомняме, че негов учител е многократният шампион Калин Бенчев, с когото започват да снимат авто-мото поредица, пише show.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.