Домакиня е тормозена от враждебен дух?

0
238

33-годишната англичанка Дона Айрес вярва, че е подложена на зловещ тормоз от враждебния дух на покойния си брат, загинал при пътен инцидент

Дона, живееща в Бърнли, графство Ланкашър, е убедена, че именно враждебният дух на покойния й брат Пол, загинал през 2009 година, е тайнствената сила, превърнала живота й в кошмар през последните няколко години, тъй като приживе двамата имат обтегнати отношения. Тя е и причина цели пет пъти да сменя жилището си, опитвайки се да избяга, но всеки път духът на Пол се премества с нея и продължава с издевателствата си. Тя дори е подлагана и на физическо насилие от страна на враждебния дух, оставял неведнъж по тялото й сини петна.

При последната проява на паранормална активност в дома си, Дона успява да заснеме случващото се с камерата на телефона си. На самото видео се вижда как чаши и лъжици се преместват мистериозно в кухнята й, без някаква външна намеса. Мнозина считат, че става въпрос за фалшификат, но други вярват, че действително става въпрос за аномално явление, което трябва да бъде изследано по-задълбочено.

дух
Дона е тормозена от злонамерен дух?

loading...


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.