Най-красивата българска учителка стана известна по света

0
610

На първия учебен ден щастливи учители приветстваха своите ученици и ги поведоха към класните стаи. Една учителка  беше обявена за най-красивата

След като снимката била пусната във Facebook в рамките на няколко часа събрала около 300 000 лайка. Била споделена повече от 10 000 пъти, а коментарите са повече от 7600.

Едно истинско интернет постижение.

Повечето коментари са свързани с прелестите на учителката. Но има и такива, според които бащите редовно ще ходят на родителска среща.

учителка
Най-красивата българска учителка

Сред коментиращите има и доволни, които са написали „Добре дошли в нашата България!“



Щом такива жени се раждат и живеят в България, няма място за притеснения.  А българи, които живеят зад граница твърдят, че ще сикупят еднопосочен билет за Родината.

Снимката е пусната за първи път в 9gag.

учителка
Добре, че преподава на малките ученици …

Твърди се, че е направена от баща на малък ученик. Сред коментарите има и такива, че таткото въобще игнорирал своето дете и насочил цялото си внимание към красивата и елегантна учителка, писаха във http://www.vesti.bg.

Коментиращи са доволни, че тази учителка не преподава в средното училище, защото никой ученик няма да слуша уроците. Но пък няма да има отсъстващи от нейните часове.

Друг коментар, който събрал много лайкове и шеъри е на младеж от Кения. Той написал, че това е  версия на известната Ким Кардашиян. Заради такава елегантна жена и той искал да бъде българин.

А на видеото можете да видите друга красива и елегантна учителка, но тя преподава на средните класове по химия. Вижте как нейните ученици увековечиха своята обичана учителка  на клип.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.