Внучката на кралица Елизабет Втора и нейният съпруг помагат на нуждаещите се

0
197

Цялото британско кралско семейство е ангажирано с благородни каузи. Внучката на кралица Елизабет Втора принцеса Юджени също

Джак Бруксбанк и внучката на кралица Елизабет Втора принцеса Юджени

Принцеса Юджени е по-малката дъщеря на принц Андрю и на известната в миналото Сара Фъргюсън.

Принцеса Юджени се омъжи за Джак Бруксбанк през октомври 2018 г. Няколко месеца след като принц Хари се ожени за Мегън Маркъл.

Принцесата и нейният съпруг се записаха доброволци в Армията на спасението.

Армията на спасението е основана през 1865 г. От тогава до ден днешен нейните доброволци работят в полза на нуждаещите се.Принцеса Юджени и Джак работиха в склад на Армията на спасението.

Принцеса Юджени и Джак пълнят рол палети с хранителни продукти за нуждаещите се

Двамата нареждаха хранителни продукти на големи рол палети. Пълните с хранителни продукти рол палети заминават до различни точки на Англия. На места, на които Армията на спасението има хранителни банки. От там продуктите ще бъдат раздавани на хората в нужда.

Като малка принцеса Юджени страдала от сколиоза. Вид гръбначно изкривяване, което се лекува оперативно.

На своята сватба принцесата облече рокля с голямо деколте на гърба. През него ясно се виждаше белега от претърпяната операция.

Днес принцеса Юджени оглавява благотворителна организация в подкрепа на деца, които страдат от сколиоза. И това са само малка част от всички социални ангажименти, с които внучката на Кралицата е ангажирана ежедневно.

Нейният братовчед принц Хари също се включи доброволец в благотворителна кампания в Лос Анджелис.

От 1 април принц Хари и неговата съпруга Мегън не изпълняват кралски ангажименти. Те напуснаха Великобритания и се установиха в САЩ.

Новото място за живот и отдалечеността на кралското семейство не промени техния начин на мислене.

Когато разбрали, че фондация, която доставя храна на болни хора има нужда от доброволци, двамата се записали на момента.

При това без да вдигат излишен шум и да си правят ПР.

Обаче тяхната работа като доброволци не остана скрита. Хора, на които носели сакове с храна, успели да ги разпознаят. Въпреки, че двамата бяха облечени в дънки. Носеха предпазни маски, заради коронавируса. Хора, които имат охранителни камери в своите домове, свалили видеа и снимки. После ги изпратили до медиите.

Така всички научиха, че принц Хари и Мегън продължават да работят неуморно за нуждаещите се.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.