Голям гаф на Николета Лозанова, цял интернет й се подиграва!

0
780

Николета Лозанова получи удар под кръста след своя издънка!

Някогашната плеймейтка Николета Лозанова се оказа на топа на устата на много хора, след като се издъни на Хелоуин. Красавицата използва костюм, който вече е бил измислен от други хора.

Николета Лозанова и Ники Михайлов
Николета Лозанова и Ники на Хелоуин

Няколко дни преди деня на Вси Светии хора са публикували снимки с костюми, които НиЛо и Ники Михайлов определиха за своя проекция. Това показва, че те двамата са взели идеята от интернет, а не е тяхна собствена.

В социалната мрежа вече валят подигравки към Николета Лозанова. Дори има качен колаж със снимките й от Хелоуин, на който се пише иронично, че тя никога не копира, а те копират нея. Такова е мотото на бившата тв водеща по принцип.

Ясно е, че НиЛо е взела идеята, тъй като нейните снимки са качени след тези на другите хора. Въпросът е, че тя никога няма да си признае такова нещо.



Иначе идеята е оригинална, понеже подсказва скорошна сватба на Николета и Ники. Двамата са пременени като кървави младоженци.

Това още повече подклажда слуха, че в скоро време ще се оженят. Тя е бременна от него и е въпрос на време той да стане вторият й съпруг.

Първият, както е добре известно, беше Валери Божинов. С него се венчаха преди 6 години, но се разведоха преди година и половина.

Николета Лозанова най-вероятно нарочно е избрала точно булчинска рокля за Хелоуин. Не само, че така намеква за бъдеща своя сватба с Ники Михайлов, но и по този начин умело прикрива своята бременност.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.