Мечтата на щерката на Глория е един ден да викат „Вижте, това е майката на Симона Загорова!“

0
452

Симона Загорова бленува за мига, в който ще надмине Глория!

Майка и дъщеря са в тандем в последните години. Глория и Симона Загорова ходят заедно по участия и изнасят заедно концерти, записват общи песни. Примата на поп-фолка прави всичко възможно един Симона Загорова да стане голяма звезда.

Глория и Симона Загорова
Симона Загорова иска да задмине Глория

Истината е, че Мони също жадува за този ден, това дори е голямата й мечта. Засега обаче няма изгледи да стане, защото Гло все още е във висините на своята кариера.

Симона много би се радвала, ако след време не я разпознават като дъщерята на Глория, а напротив, разпознават Глория като майката на Симона. Това би бил върхът на нейния успех.

В историята има немалко такива случаи. Например във футбола Борислав Михайлов надмина баща си Бисер и стана най-успешният български вратар в историята.



Мони донякъде успя да излезе от сянката на майка си през миналата година, когато взе участие в „Гласът на България“. Достигна до полуфиналите и впечатли мнозина със своя талант. Неслучайно не се изявява в поп-фолка, а предпочита поп и джаз, така не я свързват само с Глория.

Загорова има необятен талант, защото не само пее, но и композира песни. Нещо, което майка й не може да прави и нещо, което е наследила от баща си Илия, който е композитор.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.