Не мога да му простя изневярата: Замени ме с повлекана!

1
402

Не мога да му простя с каква жена ме подмени

Личната ми драма може и да не е само при мен, но ми донесе огромна мъка, заради обидата. Двойка сме с приятеля ми от четири години, но между нас настъпи сътресение. И то заради неговите родители, които не бяха съгласни с нашите планове. Решихме да си дадем почивка и близо половин година живяхме разделени. Чувахме се и се виждахме, но инцидентно.

Решихме да си дадем втори шанс, като разберем наистина ли сме един за друг. След шест месеца установихме, че се обичаме, искаме семейство и деца. Както и да не слушаме никого, само сърцето и себе си.Бяхме по-влюбени от преди, дребните кавги и спорове бяха отишли в миналото, гледахме смело напред, в бъдещето. До мига, когато от обща компания разбрах, че през тези шест месеца той не е обмислял нещата, а си е запълвал времето с друга.

Изневери ми с друга, не мога да му простя
Изневери ми с друга, не мога да му простя

Избрал е удобния начин, да му е добре на него. Затова ми се стори странен, различен, а аз помислих, че е преценил и разбрал, че без мен не може да живее. Е, пак беше така, но по користни причини, а не заради чистата любов. От женско любопитство се поинтересувах с коя ме беше заменил в леглото. Оказа се, че момичето е без образование, с ниско квалифицирана работа, която често сменя, а самата тя не се поддържа.

Не искам да се хваля, но аз имам високо платена работа, непрекъснато уча и се квалифицирам, мога да си плащам сама сметките, да си позволявам екскурзии и в чужбина, да не чакам някой мъж да ме издържа. Освен това се поддържам и и изглеждам добре, което не е само мое мнение.



Вероятно приятеля ми е събрал плюсовете и минусите, и нещата са се наклонили в моя полза. Но пак заради неговия егоизъм и мъжка пресметливост, наречена удобство. Просто се е върнал при мен по сметка, но аз как вече да му вярвам. И да остана ли, да му простя или да продължа живота си, но без него. Окончателно.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.