На кой пръст обичате да слагате бижуто си? (Това разкрива характера ви)

0
256

Бижутата разкриват характера на човека

Бижутата показват какъв е характера и вътрешния мир на човека срещу теб. Има значение също на кой пръст обикновено се носи пръстена. Халката или годежният пръстен на безименния пръст се слага, защото там минава вената на любовта, която отива прави в сърцето.

Тези, които обичат да носят бижу на палеца са хора, които искат да знаят, че са различни. Има чудати мариери, облича се различно и изобщо са странни птици. А има ли и камъни по него, значи срещу вас стои ексцентрик.

Властните и амбициозните люде слагат пръстен на показалеца. Те имат в главите си планове за години напред и почти винаги достигат предначертаните си цели. Характерът им е остър, но те обичат камъни и пръстени с овален обков.

Бижутата разкриват характера ни
Бижутата разкриват характера ни

Гордите и успелите предпочитат да носят пръстен на средния си пръст. Те се фраскат и перчат, че са успели със собствени сили да постигнат нещата в живота си. Но често крият кой всъщност им е помогнал в това начинание.



Безименният пръст е за хора, които са фини, елегантни и раними. Накитът също би следвало да е нежен. На този пръст обикновено се носи и брачната халка.

Ако събеседникът ви носи бижу на кутрето, бъдете нащрек. Този човек води големи битки, но със самия себе си. Той е разкъсван от дилеми, но може да увлече и вас, ако се поддадете на умелото му убеждаване. Обикновено пръстенът е придружен с огромен камък, което още веднъж подчертава вътрешната му несигурност и желанието да се покаже в съвсем различна светлина.

Този, който се кичи прекалено много с бижута е неуверен, иска да избяга от своята природа, защото е несигурен в общуването с другите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.