Взривяващата изповед на Николета Лозанова

0
409

Плеймейтката даде категорични отговори на доста горещи въпроси

Плеймейтката и тв водеща Николета Лозанова разтърси България с взривяващата изповед, която направи пред Кристина Патрашкова.

Николета Лозанова даде отговор и на горещия въпрос дали някога е била любовница на Бирмата и какви са отношенията й с Преслава и Алисия.
В разтърсващото интервю плеймейтката говори откровено за развода си с Валери Божинов.

Николета Лозанова посочи, че са малко хората, които наистина я познават и определи себе си като човек, който държи на думата си и спазва дадените обещания.

Николета Лозанова
Плеймейтката даде категорични отговори на доста горещи въпроси

Тя показа входящия номер от молбата си за развод, подадена на 2 май (понеделник). Твърди, че сама е стигнала до това решение.



Макар двамата с Валери Божинов да са разделени от доста време, този развод се случва едва сега, защото според плеймейтката сега му е дошло времето.
Тя посочи, че в най-скоро време разводът ще бъде факт и допълни, че понякога най-сложните въпроси имат много прости отговори.

Николета Лозанова уточни, че разводът й с футболиста ще е по взаимно съгласие или поне такива са намеренията й.
Напук на всички публикации в жълтите медии, тв водещата посочи, че няма претенции за космически издръжки или за част от състоянието на Божинов.

По отношение на клюките, които свързват Николета Лозанова с Георги Станоев-Бирмата, тя отговори категорично, че с него са много близки приятели и не е минавала през леглото му. Тя се радва, че двамата с Алисия са успели да открият правилния партньор в лицето на другия и им пожелава много щастие заедно.
Въпросът за задявките й с Кристиано Роналдо обаче така и не получи отговор, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.