Тайна рецепта на Джуна лекува диабет за дни! (Супер ефикасна)

0
1426

С тази тайна рецепта Джуна сваляла кръвната захар за дни

Тази рецепта на Джуна се знаела от малцина, но ефекта й е невероятен. С нея гарантирано се свалят нивата на кръвната захар само за няколко дни. Великата Джуна е известна не само като пророчица, но и с различните рецепти, които ни остави. И които доказано лекуват редица тежки заболявания, за които лекарите нямат измислен лек.

А с тази рецепта на голямата Джуна диабетиците могат да живеят един спокоен и нормален живот, далеч от болки и проблеми.За тази наистина лековита смес са ви необходими четири стръка праз лук. Те се нарязват на парчета от 4-5 см, като преди това се измиват добре. Така нарязаните парчета се слагат в голям буркан и се заливат с два литра сухо бяло вино. Оставате сместа да престои петнадесет дни и след това я прецеждате. Пиете от малка чаша от отварата три пъти на ден, на гладно, половин час преди хранене. Важно е стомахът да е полупразен.

Джуна с уникална рецепта за диабет
Джуна с уникална рецепта за диабет

Може да изядете и накиснатите парчета от праз лук. За засилване на ефекта от лечението може да добавите и пресния сок на зеле. Той нормализира нивата на кръвната захар и помага срещу увредените функции на панкреаса.

Великата Джуна предлага и още една рецепта за лечение на диабет. Сутрин и вечер тя препоръчва чаша кисело мляко и сока на един изцеден лимон. Лечението продължава двадесет дни, като се прави почивка от десет дни и може да се повтори.



Хората, страдащи от диабет трябва да знаят, че рецептите действат, но не са панацея. Затова трябва да се спазва и режима на хранене при диабет, като паралелно се извършва и лечението. Препоръчва се и хранителен режим, с повече бобови култури, риба и много пресни зеленчуци.

Да се избягват сладкото и тестените изделия, както и мазните храни. При болни от диабет е добре да употребяват в менюто си и тученица. Тя съдържа в пъти повече витамин С, много повече от цитрусовите плодове. Растението помага и при други различни заболявания.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.