Пълна промяна: Седем начина да се излекуваш без илачи! (Тялото го може)

0
328

Седем начина има, за да се излекуваш сам

Седем начина ни помогнат да бъдем физически здрави и щастливи. Първият начин е почивка, правилно хранене и натоварване. Останалото го има в организма ни. В него има защитни механизми, които се борят срещу всякакви патогени.

Има седем начина да се излекуваш сам
Има седем начина да се излекуваш сам

В устройството на телата ни има процес за самовъзстановяване, който създава нови клетки всеки ден.Вторият начин е сами да се самоизлекувате. Другите могат да ви помогнат да проследите нездравословните модели, но не могат да усетят вашите сили, емоции и настроения, да генерират мислите ви.

Първо се лекува душата, после ума и тялото. Това е третото правило. И докато медицината лекува тялото, божествената сила е насочена към лечение на душата.

Защото тя е източник на съществуването ни, вдъхва живот в ума и тялото. А за да излекуваме душата си е необходимо да живеем в радост и със смисъл, да се развиваме и да изразяваме емоциите си с думи, дела и мисли.



Само любовта лекува, защото тя дарява невероятна сила, гласи петия начин. Любовта лекува душата и тялото, изпраща положителни сигнали до целия организъм. Душата „вижда” болното място и го изпълва с безусловна любов. А изцелението се извършва в настоящето, не в миналото или в бъдещето.

Прошката освобождава место в сърцето за любовта. Когато сърцето ни е изпълнено с гняв, омраза, страх, тъга или отчаяние, в него няма място за топли чувства. И тогава ние се разболяваме.

Любовта е свързана с душата, а прошката-с ума. Прошката премахва задръжките в енергийното тяло, за да може информацията да се движи свободно и да се осъществява връзката между душата, тялото и ума, за да се поддържа здравето. Тя задейства лечебния процес и засилва имунната система.

Шестия начин е промяната. Единственият начин да се излекуваме е да променим мисленето си. „Да живееш, означава да се променяш, а това значи да израстваш. Израстваш ли-всеки път създаваш себе си до безкрайност отново и отново…”, обясняват спецовете.

Седмият начин е, че изцелението се съгласува със Закона на привличането. Това означава да се съсредоточим върху това, което искаме, а не върху каквото не желаем. Защото каквото си мислиш, такъв ставаш. И да привличаме това, което искаме, а не обратното.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.