Алена алармира: Такава седмица не е имало отдавна (II част)

0
227

И през настоящия период вашето внимание ще бъде насочено към нещата, които се случват в дома ви

Първата част можете да прочетете ТУК.

Топ астроложката Светлана Тилкова, по-известна като Алена алармира, че предстоящите дни ще са доста динамични за представителите на някои зодиакални знаци.

Ето какво вещае Алена за всеки един представител от зодиакалния календар:

РАК
Алена прогнозира, че представителите на тази зодия ще бъдат изправени пред дилема. По всяка вероятност ще трябва да избират, кое да бъде техен приоритет – личният или професионалният живот.



Алена
И през настоящия период вашето внимание ще бъде насочено към нещата, които се случват в дома ви

Няма да ви е трудно да направите избора си, тъй като ще се чувствате раздвоени между дълга към семейството и претенциите на шефа ви.

ЛЪВ
И през настоящия период вашето внимание ще бъде насочено към нещата, които се случват в дома ви, прогнозира Алена.
Времето ви ще е заето със семейни въпроси, които ще са най-вече от емоционален характер. Имайте предвид обаче, че не е изключено да се появи и сериозен финансов елемент, който ще затрудни още повече положението ви.

ДЕВА
Настоящата седмица е изключително благоприятна за развитието на вашия любовен живот. Алена вещае, че може да поставите начало на нова връзка или пък да се радвате на повече романтика. Не е изключено да завъртите и някоя авантюра, която по-късно да прерасне в сериозно обвързване. Имайте предвид, че ако през тази седмица поставите началото на нова връзка, то тя ще бъде дълготрайна и хармонична, пише пише webnovinar.com.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.