Седмичен хороскоп за периода 5-11 август – Лъв и Дева

0
514

Мнозина от вас ще се срещнат с приятели или роднини по някакъв специален повод

 

седмичен хороскоп
Мнозина от вас ще се срещнат с приятели или роднини по някакъв специален повод

Точният седмичен хороскоп вещае, че за някои представители на зодиака, периодът ще е скучен и еднообразен.
Други пък ще трябва да се справят с ангажимент, свързан с имот или роднина.

За да научите какво още ви очаква през периода 5-11 август, прочетете точния седмичен хороскоп.
Ето какво разкрива той:

Лъв
През този период царствената зодия ще остане с усещането, че животът е твърде скучен и еднообразен. Истината е, че периодът ще е много благоприятен за отдих. Възползвайте се от възможността да възстановите физическия и емоционалния си заряд.

Мнозина от вас ще се срещнат с приятели или роднини по някакъв специален повод. Бъдещите ви действия и планове ще се определят от важни разговори с хора от близо и далеч. Разговорите ви ще бъдат свързани с различни документи, имоти и евентуални бъдещи пътувания.



Ще реализирате пътуване, за което имате предварителна уговорка. Като цяло няма да е грешка, ако кажем, че плановете ви ще се развият доста благоприятно за вас.
Може да научите изненадваща новина, свързана със здравословен проблем на ваш познат. Опитайте се да вдъхнете кураж и не правете негативни коментари.

Притесненията и нервността ви през периода вероятно са свързани с важен договор или документ.
В края на периода мнозина от вас ще поканят гости в дома си или ще отидат на гости на приятели, роднини или съседи. В любовен план седмицата благоприятства новите запознанства.

Дамите от царствената зодия ще имат приятни преживявания, свързани с пътуване или хора, които живеят далеч.
Мъжете пък ще проведат откровен и задълбочен разговор с близък техен приятел.

Важен договор или документ ви правят нервни и притеснени

Дева
Точният седмичен хороскоп вещае, че Девите ще имат ангажимент, свързан с имот или вещи на роднина, който вече не е сред живите.
Периодът ще е благоприятен за лечение и възстановяване след боледуване. Ще можете да разрешите и сериозни проблеми, свързани със семейството.

Ще имате шанса да възстановите прекъснати приятелски или роднински отношения, както и да създадете изненадващи нови приятелства.
От особена важност е да поддържате близки отношения с хората около вас, тъй като по този начин ще получите ценна за вас информация.

Има сериозен риск да преживеете разочарование, свързано с дете. Отношенията ви ще са доста сложни, поради опита, който имате и искате да предадете, а отсрещната страна не иска и да чуе за това.

Във финансов план периодът ще е доста благоприятен за представителите на зодия Дева. Не търсете нови източници на доходи на всяка цена, а се постарайте да съхраните тези, които сте създали до момента.

Дамите ще се фокусират върху работните си задължения.
За мъжете пък любовта ще заема важно място през този период, независимо от това дали имат брачна половинка или приятелка, пише burgasnews.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.