Лунен ритуал за богатство

0
414

Ако го спазите, съвсем скоро ще получите знак

Всеки човек мечтае за богатство, било то в по-малка или по-голяма степен.

богатство
Ако го спазите, съвсем скоро ще получите знак

Ако искате богатство, то е добре да спазите този лунен ритуал. Извършването на наричането трябва да се случи до края на декември месец, тази година.
в случай, че спазите всичко както трябва, през следващата година ще се радвате на невероятно богатство. Със сигурност ще ви върви на пари.

Специалистите препоръчват в края на настоящата година да започнете да мислите за своето богатство, което ще спечелите през идните 12 месеца.
Ако искате годината да ви върви по мед и масло и да разполагате с достатъчно финансови средства, е добре да изпълните старият магичен български обичай до края на 2017 година.

На практика най-обикновения ритуал, е най-силният.
За да го осъществите, се нуждаете от саксия за цветя, която трябва да напълните с пясък.
След това забодете в саксията 12 свещи, които задължително трябва да са в зелен цвят. Когато ги запалите, насочете мислите си към богатството, което искате да спечелите, както и към това, което искате да си купите.



Не задържайте спечелените пари в мислите си, а веднага намерете за какво да ги похарчите. Оставете свещите да изгорят нацяло. Дотогава продължавайте да мислите колко радост ще ви донесе богатството, което ще натрупате.

Ако успеете да изпълните правилно ритуала, не след дълго ще получите извънредна сума. Дори да е само една стотинка, която ще откриете на улицата, не я подминавайте. Тя е вашето знамение, че сте изпълнили правилно митичния ритуал за богатство. То определено ще дойде при вас през следващата година.

Много важно условие, за да не провалите магията е да не си представяте самото богатство, а радостта, която ще получите от това, че го притежавате.
Посветете мислите си на всичко онова, което ви доставя удоволствие.

Зачеркнете всички неприятности и досадни личности. Трябва да се съобразите само с извършването на тайнството. Най-добре е то да съвпадне с нарастващата луна. Ако не спазите условието и извършите ритуала в някоя от другите лунни фази, то определено няма да получите желания ефект. Дори рискувате да се случи точно обратното на това.

Освен това извършването на заклинанието трябва да бъде извършено в ден, в който получавате пари. Без оглед на това дали парите ще дойдат от продажба, аванс, заплата или друг вид доход.
В никакъв случай обаче не трябва да са взети на заем.

Получавайки сумата, се приберете у дома, без да похарчите нито стотинка от нея. Трябва да занесете всичките си пари вкъщи. Първо направете ритуала и едва след това можете да ги похарчите, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.