Не стига, че му дадоха победата, а Антъни Джошуа злорадства срещу Кобрата!

0
515

Антъни Джошуа продължава с наглостта си, въпреки всичко и всички!

Световният боксов шампион Антъни Джошуа продължава да принизява Кубрат Пулев в исказванията си. Британецът се има за много по-добър от нашия боксьор и не го крие.

Антъни Джошуа срещу Кобрата
Антъни Джошуа злорадства срещу Кубрат Пулев

Според него, ако мачът между двамата се бе състоял, както беше предварителната уговорка, Кобрата е нямал шанс. Нещо повече, оше в началото е щял да получи нокаут.

„Много по-добър съм от Пулев, просто сме несъизмерими. Той се уплаши и затова отмени двубоя. Иначе щях да го нокаутирам още в 4-тия рунд.“ – смята Антъни Джошуа.

Именно в този рунд Кобрата бе отказан от Владимир Кличко преди 3 години. Тогава софиянецът цяла година разправяше, че ще стане световен шампион, но още в първия рунд изпадна в нелеп нокдаун.



Той обаче твърди, че си е взел поука и повече няма да допусне такъв срам. Сега пък контузия му попречи да го докаже.

Антъни Джошуа демонстрира доста арогантно самочувствие, при положение че в събота вечер извоюва много противоречив успех. Той получи технически нокаут срещу Карлос Такам, който не се предаваше и можеше да продължи срещата.

Двубой между Кобрата и Джошуа би трябвало да има догодина. Българинът е на една победа от такъв мач. Този мач обаче в повечето случаи е фиктивен и се очаква лесен успех на Кубрат.

Остава да разберем дали нашият боксьор има шансове срещу световния шампион или думите на британеца ще се сбъднат. Цяла България стиска палци за първото, но ще е много трудно, може би дори повече, отколкото срещу Кличко.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.