Разберете какво говори за вас месецът на раждане

0
309

Вие живеете, за да обичате и да ви обичат

Както вече споменахме в първата част на този материал, месецът на раждане играе огромна роля в живота ви.

раждане
Вие живеете, за да обичате и да ви обичат

Ето какво издава за вас месецът ви на раждане:

МАЙ
Умеете да вземате твърде бързо решения, но след това се чудите дали сте взели правилното. Динамиката и замахът, с които действате ви прави интересни за околните. Успявате лесно да се справите с всеки проблем, който се изпречи насреща ви. Освен това помагате успешно и на околните да решат проблема си.

До известна степен имате много приятели заради това, че сте отлични съветници. Никога не ги подвеждате, когато ви поискат помощ. Обожавате да пътувате и да изследвате. В любовен план сте твърде смели. Често пъти само партньорът ви е в състояние да разбере начина, по който се отнасяте. Иначе е безспорен факт, че вие сте страхотни любовници.



ЮНИ
Ако юни е месецът на вашето раждане, то това означава, че сте изключително сложни личности. Покрай вас никога не може да се скучае, тъй като имате желание да изпробвате всичко ново.
Умеете да сте тихи и потайни, но вътре в себе си вие сте изключително добър човек.

Стараете се да не наранявате околните. Ако вас ви наранят, никога не търсите отмъщение. Въпреки това прощавате, но никога не забравяте кой какво ви е причинил. Наблюдавате внимателно хората, преди да си направите какъвто и да било извод за тях.
Лесно раними са, но трудно успяват да се изправят след това. При все, че са доста общителни, понякога се нуждаят да останат сами.

ЮЛИ
В случай, че вашият месец на раждане е юли, то вие сте страхотни приятели. С вас е много приятно. Някой от новите ви приятели обаче може да попадне в умело скроена от вас клопка. Истината е, че притежавате завидни измамнически способности.

Винаги съумявате да си изберете красив партньор. Освен това на вас винаги може да се разчита в избора на хубав филм за гледане. Самите вие притежавате голям потенциал някой ден да станете добри актьори.

АВГУСТ
Вие сте готови винаги да изразите своето становище по темата. Винаги сте в готовност да влезете в интересна дискусия. Това е един от начините ви да привлечете вниманието на околните. Когато не успеете, сте готови да поемете различни рискове само и само да привлечете вниманието.

Вие живеете, за да обичате и да ви обичат. Вбесявате се, когато отсрещната страна не отвърне на любовта ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.