Любопитни характеристики според месеца на раждане

0
264

Лесно раними сте, но винаги съумявате да се изправите бързо на крака

Безспорно месецът на раждане играе огромна роля в живота ви.

раждане
Лесно раними сте, но винаги съумявате да се изправите бързо на крака

В следващите редове ще научите какво разкрива вашият месец на раждане.

ЯНУАРИ
Ако януари е вашият месец на раждане, това означава, че сте доста разговорливи личности. Вие знаете много добре как да оцелеете във всяка една ситуация. Обожавате семейството си и не допускате и прашинка да падне върху тях. Вие сте рядък индивид, който притежава не само външна, а и вътрешна красота. Никога не се преструвате и не се правите на такива, каквито не сте. Цените приятелите си, но много добре знаете как да им покажете, че са ви обидили с нещо.

Лесно раними сте, но винаги съумявате да се изправите бързо на крака. Непоправими мечтатели сте. Винаги имате мнение за нещата от живота, които ви интересуват. Непредвидими сте, тъй като почти никога не успявате да контролирате емоциите си.



ФЕВРУАРИ
Изключително потайни личности, чиято глава е пълна с абстрактни мисли. Изключително умни са, а това им придава допълнителен сексапил. Винаги действат тихо и никога не показват свирепия си нрав. Много упорити, амбициозни и устойчиви. Обичате свободата си и строго я охранявате.

Винаги действате твърдо за постигането на целите ви. Поставянето на ограничения поражда бунт в душата ви. Лесно раними сте, но не го показвате, а го таите дълбоко в душата си. Освен това сте твърде романтични, но не показвате и тази част от характера си.

МАРТ
Вие сте наистина прекрасни. Вашата красота се крие в искреността, мистериозността, щедростта и чувствителността ви. Обикновено правите всичко по свой начин и често поемате рискове. Упорити сте.

Искате винаги да бъдете забелязвани и се справяте успешно с това. На моменти обаче сте твърде странни. Умеете да се целувате прекрасно, но и много добре знаете как да разбиете сърцето на партньора си. В себе си сте събрали най-доброто от останалите 11 месеца в годината и умело го използвате. Можете да пазите в тайна дълго време чувствата си.

АПРИЛ
Забавни, любезни и харизматични личности. При все, че обичате да говорите твърде много, го правите по начин, който ви прави неустоими. Уверени сте в способностите си и умеете да си сътрудничите добре с околните. Твърде любопитни сте, но пък съумявате да го правите по интелигентен начин.

Много добре знаете как да се мотивирате. Винаги разбирате хората и им влизате в положение.
Изключително открити сте и покрай вас винаги е забавно. Обожавате музиката и пътуванията, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.