Законите и проявленията на кармата са важни за всички нас (видео+част 2)

0
423

Колкото по-добре разбираме кармата, толкова по-хармонично ще живеем. Думата карма все повече се споменава през последните години. Но зад нея се крие огромно и важно познание

В предаването на Венета Райкова „Горещи срещи“ по  BiTelevision гостува астрологът Хули Леонис.  Първата част от интервюто с Хули Леонис също е изключително любопитна.

кармата
Законите на кармата

Темата, която разискват в студиото е свързана с белия и с черния астрал. Хората се поддават на 3 аспекта – мъка, нещастие и страхове.

Ако в един момент на някой му мине през ума да се самоубие, трябва да попита кой му внушава тази лоша мисъл. Никой човек не е устроен да слага край на живота си. Не е характерно за душата на един човек да си мисли, че животът е пълна гадост и че иска да умре. Това не е заложено и в природата на живия човек.

Венета Райкова дава примери за хора със сериозни професии, с доходи и постижения, които мислят за самоубийства. Хули Леонис коментира, че човек започва да мисли по този начин, когато се е отдалечил от светлината. Собствената светлина и собствената съдба са онази рамка, която кара всеки човек да се чувства щастлив. Не е задължително човек да бъде президент или миска, за да бъде щастлив. Той може да прави масажи или да продава домати и да се чувства прекрасно.



Ако човек започне да се чувства зле и да изпитва усещането, че не е обичан, тогава трябва да помоли Вселената да му изпрати някой, който да го обича.

Не трябва да се рамкира. Например ако една жена и нейният мъж не се обичат достатъчно, но съжителстват, те няма как да си дават любов. Но Вселената може да изпрати някой случаен човек, който да даде разбиране. Например продавачката в магазина може да ви каже, че не изглеждате добре, да ви почерпи едно кафе и така ще се почувствате прекрасно.

кармата
Астрологът Хули Леонис говори за кармата

Ангелите съществуват. Връзката ни с тях е директна и в нея не са необходими медиатори, обяснява Хули Леонис.

Когато човек изпитва агресия към другите хора, често пъти тази агресия е насочена към вас самите. Когато човек обича себе си, той обича и другите. Когато човек има нужда от любов, той ще я получи, без значение дали това са неговите близки или от чужди хора.

Ниският астрал се храни с енергията на човешката мъка, нещастие и страхове. Когато човек започне да изпада в подобни депресивни състояния, трябва да помоли Вселената да му изпрати онова, от което има нужда – например любов, признателност, приятели, разбиране и други. В случая не става дума за пари.

Кармичните отношения в едно семейство са изключително важни. Всеки от нас има отделна карма с всеки член от семейството. Кармата с майката е една, с бащата друга, с едната баба, с другата баба, с единия дядо, с другия дядо, с братята и със сестрите си.

Още изключително полезни факти за кармата ще научите от видеото долу от въпросите на Венета Райкова и от отговорите на астролога Хули Леонис.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.