Д-р Юкселенер разкри невероятен начин за присаждане на коса + как да се избягва косопадът!

0
646

Много хора се сблъскват с този проблем и имат нужда от присаждане на коса!

Косопадът е вече масово явление по цял свят. Той води до желание за присаждане на коса, което се среща все по-често в последните години.

присаждане на коса
Присаждане на коса в клиника в Анкара води до невероятни резултати

Д-р Нермин Юкселенер се занимава от 13 години с този проблем. В клиниката в Анкара идват много хора, които са се сблъскали с оплешивяването.

Лекарката съветва масово хората да се решат често, защото това стимулира кръвообращението на скалпа. Задължително е да го правят всеки ден, ако не желаят да останат без по-голямата част от косата си.

Ако все пак плешивостта е налице, д-р Юкселенер има спасение и то се състои в метода FUE. Той представлява извличане на фоликуларни единици, след което те се „присаждат“ на проблемните места.



Космени фоликули най-често се взимат от врата или тила, за да се сложат на темето. Има възможност да се вземат и от гърдите или брадата.

Проблемът с оплешивяването е голям що се отнася до общуването с противоположния пол. Доста хора не могат да си намерят половинка, но след присаждане на коса успяват.

„Много сватби се проведоха след присаждане по метода FUE в клиниката. Хората ме канят да споделя радостта им.“ – споделя турската лекарка.

Присаждането на коса е все по-търсено в естетичната хирургия. То е на 6-то място по популярност. Има много известни личности, посетили клиниката в Анкара точно заради това, но г-жа Юкселенер е вярна на лекарската тайна.

Тя беше в България по повод третата годишнина от българското представителство на болницата в Анкара. Тогава отговори на много интересни въпроси, свързани с метода FUE, както и за плешивостта като цяло.

По нейните думи можем да съдим, че това е генетичен проблем, който все още не може да бъде разрешен от медицината. Все пак могат да се направят някои неща, с които да опитаме да го възпрепятстваме.

Освен честото сресване, трябва да се избягва стресът. Здравословното хранене е много важно, трябва да има прием на зеленчуци и плодове. Допълнителен прием на витамин Е, А, В и D, на желязо и цинк, също влияе благоприятно върху растежа на косата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.