Чудо ли е отслабването на Жана Бергендорф? Певицата стопи много кила с…

0
494

Жана Бергендорф вече е нов човек и всичко е благодарение на едно нещо!

Може би мнозина помнят, че когато постъпи в „Х Фактор“ преди 5 години, Жана Бергендорф беше далеч по-пухкава. Истината обаче е, че тогава е била отслабнала с около 40 кг.

Жана Бергендорф
Жана Бергендорф има изпитан метод за отслабване

Няколко месеца преди да се яви на кастингите за шоуто червенокосата фурия е тежала цели 110 кг. Тя е успяла да смъкне много от тях благодарение на ходене, пише в. „Телеграф“.

Да, звучи невероятно, но само за броени месеци ходене Жана е станала що-годе вталена. Нещо, което днес ни изглежда като чудо.

Всъщност певицата е ходела наистина твърде много. Тя е вървяла пеш почти през цялата столица, което е направо невероятно.



Причината е, че тогава чаровницата е нямала пари за транспорт. Тя е била в доста окаяно финансово положение и се е принуждавала да върви.

„Нямах пари дори за автобус, да не говорим за такси. Затова вървях пеш. Рекордът ми е 40 мин., когато отидох от Дървеница до Люлин, за да видя баба ми, която беше в старчески дом там.“ – спомня си Жана Бергендорф.

„Х Фактор“ обаче променя напълно живота й. Тя се превръща в огромна звезда, след като печели шоуто. Подписва с „Вирджиния рекърдс“ и вече няма никакви проблеми от финансов характер.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.