Ива Екимова е на седмото небе, защото днес е най-специалният ден в живота й!

0
869

Ива Екимова празнува нещо страхотно днес, пиарката е на седмото небе. Точно преди 17 години се случи най-щастливото нещо в нейния живот завинаги.

Експертът по връзки с обществеността Ива Екимова днес е много щастлива, защото единственото й дете става на 17 г. Дара Екимова порасна с още една година и се доближи още малко до пълнолетието, научи TOPactualno.com.

Ива Екимова и Дара
Дара е целият свят на Ива Екимова

„Денят обещаваше да бъде слънчев, точно като днешния! В 10.10 се появи тя и небето притъмня, лятото изсипа цялата си благодат върху пътя й! За да плува свободно в житейското си море, а в моя живот се появи смисълът! Оттогава тя е бурята в сърцето ми, слънцето в душата ми, щастието в мислите ми! Бъди благословена, @Dara Ekimova! Следвай сърцето си и не се отказвай от мечтите си! Когато си на правия път, Бог постила своята благословия, за да са леки стъпките ти и винаги праща ангели, които да те носят на крилете си! Честити 17, дъщериче-птиче! ❤️💝💕🌼☀️🎂🔝🎤🎼“ – написа Ива Екимова.

Както е известно, Дара е плод на любовта на Ива с покойния вече музикант и певец Димитър Екимов. В началото на 2002 г. двамата се венчаха, когато блондинката беше вече бременна. А само половин година по-късно роди дъщеричка.

Преди 11 години Дими от „Сленг“ си отиде след катастрофа с мотор и остави 6-годишната Дара да расте само с майка си. Днес Ива Екимова открива щастието единствено в своето дете, тъй като няма мъж до себе си от няколко години насам.



Последната връзка на Ива беше с Петрозар Филипов, който обаче я заряза заради друга. Оттогава пиарката е посветена изцяло на своята дъщеря.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.