Месечен хороскоп за август 2018 – Стрелец и Козирог

0
377

Не забравяйте, че се нуждаете и от почивка

Августовският месечен хороскоп вещае, че това е времето, в което ще бъдете споходени от невероятна изобретателност. Не се изненадвайте, тя се дължи на Слънцето, което преминава през царствената зодия Лъв.

месечен хороскоп
Не забравяйте, че се нуждаете и от почивка

Няма да имате проблеми да поемате отговорността и инициативата в свои ръце. Това ще бъде оценено подобаващо не само от началниците ви, а и от вашата половинка.

Ето какво още вещае августовският месечен хороскоп за представителите на зодиака:

Стрелец
През този месец трябва да проявите голямо внимание на работното си място. Заради умората, която ще ви натисне през месец август, не е изключено да направите грешка. Колкото и леки да са последствията, тази грешка може да навреди сериозно на отношенията ви с шефа. Все пак бихте могли да разчитате на подкрепа от страна на половинката си или на семейството ви.



През този месец ще преживеете доста бурни емоции в интимен план. Стрелците жадуват за компания от срещуположния пол. Тези от вас, чиято връзка е задоволителна, могат да очакват романтични моменти и взаимно внимание. Другите пък би било добре да заредят патрондажа и да отидат на лов. Ако въпреки флирта и старанието нещата не ви се получават, просто се отдайте на свободата и й се насладете. Нищо не се знае, може пък точно сега да срещнете половинката си.

Ако има нещо, с което не сте съгласни, не го премълчавайте. Най-добре да го кажете, но не забравяйте да го направите с добри маниери. Отделете време за шопинг и купете нещо за дома ви, което ще го накара да изглежда по-свежо.

Козирог
Августовският месечен хороскоп вещае, че ще посветите този период на кариерата си. Именно сега ще получите дълго чакания шанс да се върнете обратно в играта. Ако се стремите към нещо, то именно летният месец е вашият шанс да го постигнете.

Не се страхувайте да покажете качествата си, за да изпъкнете сред тълпата. Началниците със сигурност ще забележат вашата креативност и интересните ви идеи. На вас пък със сигурност няма да ви липсват такива, дори ще ги имате в изобилие.

Радвайте се и се забавлявайте подобаващо през свободното ви време. Вие много добре знаете, че когато искате да постигнете нещо, няма пречка, която да ви спре. Много е важно обаче да умеете и да разпускате, за да се заредите с нови сили и енергия.
Стабилната позиция на звездите пък ви обещава нови и доста интересни запознанства. Ако все още не сте открили половинката си, излизайте и се срещайте с хора, пише khoroskop.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.