Ето какви страхове измъчват различните зодии (I част)

0
509

Всеки зодиакален знак има своите фобии

Вярвате или не, повече от сигурно е, че дори и най-смелите зодии имат своите страхове.

зодии
Всеки зодиакален знак има своите фобии

Като се започне от фобиите към паяци и се стигне до страха от разбито сърце. Често пъти тези притеснения пречат на емоционалната стабилност на дадената зодия. За съжаление те се оказват сериозна пречка за емоционалната стабилност, професионалното развитие, както и за изграждането на здрава връзка в личен план.

Ето какви са страховете, измъчващи различните зодии:

Овен
Най-големият страх на огнената зодия е свързан с това някой да ги наставлява какво да правят. Те са с изключително твърд и самоуверен характер и не търпят наставления. Обикновено приемат постоянните напътствия като критики, а не като съвет.



Имайте предвид, че представителите на този зодиакален знак умеят да взимат сами решенията и го правят много добре. Ако се опитате да ги контролирате или обуздаете, ще срещнете сериозен отпор. Дори се изпълват с първичен страх, ако любимият им човек не споделя безрезервно решенията им. Имайте предвид, че този страх може да прерасне в истеричен бяг.

Телец
Телците са една от най-подредените зодии. Те обожават, когато всичко в живота им се нареди под конец. Изпитват ужас от хаоса, особено в случаите, в които не успяват да го овладеят. За тях е нужно да има ред във всичко. Ако не успеят да го въведат, се изнервят. Изпитват ужас и объркване от всяка една промяна в живота им.

Често пъти представителите на този зодиакален знак приемат предизвикателствата, пред които ги изправя животът като истински хаос. Причината е, че той ги кара да се сблъскват с непосилни за тях трудности. Биха се чувствали много по-комфортно, ако успеят да променят нагласата си и гледат на тези моменти като на положени усилия в името на растежа и напредъка.

Близнаци
Скуката е най-големият страх за Близнаците. Именно тя е тази, която ги отегчава и ги стряска до смърт. Представителите на тази зодия са известни с крайностите си. Животът им е едно непрестанно лутане между реда и бъркотията, положителното и негативното. Полюсната им природа ги превръща в доста импулсивни личности. Те са от тези, които действат на мига, без протяжни и дълбокомислени разсъждения.

Всяко нещо, което им се стори интересно, привлича вниманието им. Именно поради тази причина са способни да сменят рязко посоката си в момента, в който се почувстват отегчени от нещо. Това важи с пълна сила, без значение дали става въпрос за работа, връзка или приятелски отношения, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.