Ася Капчикова крие кошмар с баща си!

0
372

Ася Капчикова е изживяла трудно случилото се между нея и родителя й!

Плеймейтката Ася Капчикова преживява истински кошмар, свързан с баща й. Родителят й не иска изобщо да говори с нея от една година.

Причината е в Мис Плеймейт, която се скарала с него през есента на 2015 г. и оттогава изобщо не го е чувала. В момента тя се опитва да се сдобри с татко си, но удря на камък.

Според слуховете, красавицата вбесила баща си с намерението си да стане популярна и да зареже професията, за която е учила 4 години в Софийския университет.

Ася Капчикова
Ася Капчикова

Възрастният мъж смятал, че щерка му само се изхранва като танцьорка, докато е студентка, и един ден ще работи нешо по-сериозно. Когато узнал, че Ася се гласи за участие в конкурса „Мис Плеймейт“, между тях избухнал чутовен скандал.



След като Ася спечелила короната, баща й изобщо не й честитил. Той дори разправял пред съгражданите си от Девин, че се срамува от това, с което се занимава дъщеря му.

Говори се, че бащата на плеймейтката не одобрявал и тогавашното й гадже Криско. Той намирал рапъра за доста повърхностен и с несериозна професия.

Всичко това отблъснало тотално Ася от баща й и двамата повече не се чули. Това продължава и до днес.

След като скъсала с Криско, Капчикова осъзнала, че баща й е бил прав и опитала да се сдобри с него, но засега той все още бил непреклонен.

В същото време приятелите на Мис Плеймейт се чудят как така един баща няма да се позаинтересува от дъщеря си толкова време.

„Що за родител ще стои безучастен, докато детето му го моли за прошка?! Това е потресаващо!“ – възмущават се близките на хубавицата.

Твърди се, че г-н Капчиков не е гледал „Фермата“ нито веднъж, въпреки че щерка му участваше там. Това само му напомняло за грешния път, по който считал, че тя е поела.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.