Жената на Румен Радев е най-красивата първа дама в историята! (СНИМКИ)

0
627

Румен Радев може да се похвали с една красавица до себе си!

Както всяка първа дама, така и тази до Румен Радев буди особен интерес. Десислава Генчева е може би номер едно по визия от всички съпруги на демократично избрани български президенти.

Новата ни президентша е родом от Бургас и е завършила първо английската гимназия там, а после и „Финанси“. Работи като ПР от дълго време.

Именно тя бе част от екипа на Румен Радев по време на президентската му кампания. Явно си е свършила работата отлично, понеже мъжът й бе избран за президент със солидно мнозинство.

Припомняме, че Десислава Генчева ще наследи Юлияна Плевнелиева. Преди това пък в ролята на първи дами бяха Зорка Първанова, Антония Стоянова и Мария Желева.



Според повечето коментари във Facebook съпругата на Румен Радев печели по точки за външен вид сред всички президентши досега. В тяло тя наподобява 25-годишна жена, въпреки че е на двойно повече по възраст.

Новият ни президент е вторият мъж на Десислава. Преди това тя е била омъжена за депутат от БСП, от когото има син.

Тя е и мащеха на две деца, тъй като и Румен Радев има друг брак зад гърба си.

Любовта между генерала и пиарката обаче изглежда непоклатима. Двамата са заедно от почти десетилетие и изглеждат все още много влюбени.

Новата ни първа дама си навлече някои критики с писанията си в социалната мрежа. Там тя подложи на ирония Росен Плевнелиев и Цецка Цачева, което не се прие добре от някои хора.

„Все пак мъжът ти е кандидат за президент, не ти отива да пишеш такива неща. Доста злобно беше от нейна страна.“ – пише форумник.

Счита се, че Генчева си е взела необходимите поуки и вече няма да изразява публично мнението си за други политици.

Topactualno.com ви оставя с няколко снимки на жената на ген. Румен Радев!

Румен Радев явно разбира от жени
Румен Радев явно разбира от жени
Разходка за влюбени
Разходка за влюбени
Десислава Генчева
Десислава Генчева

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.