Дъщерята на принц Кирил получи високо признание

0
459

Принц Кирил и неговата бивша съпруга Росарио Надал са родители на три деца. Най-голямата дъщеря Мафалда получи високо признание

Росарио Надал и принц Кирил бяха една от най-елегантните светски двойки в Лондон

Княгиня Мафалда е красива и елегантна като своята майка Росарио. В същото време е наследила интелекта на своя баща принц Кирил.

Княгиня Мафалда е лице на списание  holafashion.es за месец октомври 2019 г. Броят е специален, защото е юбилеен и е посветен на седмата годишнина от излизане на първия брой на „Fashion ¡HOLA!“.

Това е голяма чест за княгиня Мафалда, за нейното семейство и косвено за България. В чужбина царското семейство е известно с царуването в България. То е жива реклама на страната ни в редица държави в Европа и не само. А списанието се предлага във всички испаноговорящи държави от Латинска Америка.

В интервюто княгинята казва, че не иска да бъде свързвана единствено и само с нейните известни родители. Тя желае да изгради собствена независима самоличност и хората да я свързват с нейните таланти и дарби.



Дъщерята на принц Кирил Мафалда на корицата на престижното испанско списание в брой месец октомври

Родена в Лондон, Мафалда открива своята страст към музиката. Напуска английската столица и се установява в Ню Йорк. Там изучава пеене и композиране. Но продължава да се увлича и от мода.

Казва, че модата не пречи на музиката и обратно.

В Ню Йорк вече е изнасяла концерти, а музикалните специалисти смятат, че съвсем скоро тя ще покори световните музикални класации.

Княгиня Мафалда дефилира на модния подиум за „Шанел“. Тази година е била във френския град Грас. Грас е столицата на френските парфюми. В града има Музей на парфюма. В Грас се отглеждат маслодайни рози, които не отстъпват по качество на българските.

Принц Кирил даде обстойно научно интервю  за сп. „Космос“

В броя от месец август престижното научно списание „Космос“ публикува интервю с принц Кирил. В него синът на Симеон Втори и баща на княгиня Мафалда говори за астрофизика.

Принц Кирил е завършил математика и физика в САЩ. В момента работи като инвестиционен банкер в Лондон. Но не е прекъснал връзката си с физиката. Той живо  се интересува от  последните научни открития. Коментира работата на Адронния колайдер на ЦЕРН и откритата частица Хигс Бозон. Последните открития на квантова механика и струнната теория.

Преди няколко дни в репортаж на БТВ видяхме първата перлена огърлица на царица Йоанна Българска. Огърлицата е изработена в Охрид. Реплика на огърлицата се пази от внука на охридския бижутер. Тя е изложена в музей, заедно с огърлиците на други известни дами от Европа.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.